Популярного українського співака Макса Барських, який гастролює по Російської Федерації, висміяли за "пародію" на Фредді Мерк'юрі.

Читайте також: Макс Барських розчарував фанатів новим хітом

Відповідне він опублікував фото з соцмережі, передає Знай.

"Я згадав про цей проект, в якому брав участь у 2016 році, у зв’язку з фільмом "Богемна рапсодія". Вчора я подивився його і залишав кінотеатр з почуттям глибокої вдячності режисерові і всієї творчої групи. За те, що жодного разу у фільмі, який описує доленосні епізоди в житті музиканта, режисер не перейшов ту саму тонку грань, за якою починається дуже особисте, куди приходять тільки за запрошенням або за згодою людини. Жодного разу за весь час фільму музика не поступилася місцем жовтизни. Фільм вийшов чесним і одночасно делікатним", – зазначив він.

Читайте також: Макс Барських стане батьком?

Разом з тим Барських опублікував фото, на якому він напівголий у шкіряних штанях. Це стало причиною їдких коментарів з боку користувачів.

"Це сумно", "Співає краще за тебе. Російське ти гальмо. Слухай і заздри", "Господи, які в тебе вуса", "Я не зрозуміла: це ти на фото в образі?", "Ох, ці шкіряні штани", – пишуть вони.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter