Вночі на 28 жовтня у Харкові сталося масштабне ДТП за участю гравця "Металіста 1925" Дмитра Кравченка. Рівень алкоголю у крові футболіста у 9 разів перевищував допустиму норму.

Читайте також: Був за крок від трагедії: український співак ледь не загинув на зйомках кліпу

Гравець у нетверезому стані сів за кермо та вчинив ДТП за участь своєю та ще трьох машин. Після аварії показник алкоголю у крові Кравченка перевірили за допомогою алкотестеру, який показав 1, 85 проміле. Відео виклав Telegram-канал Автомобильный Харьков| СТО Харьков.

Футбольний клуб на своєму сайті опублікував заяву, в якому пообіцяв покарати гравця.

"ФК "Металіст 1925" ініціює внутрішнє службове розслідування щодо вищезгаданої події і заявляє, що до Дмитра Кравченка будуть застосовані відповідні штрафні санкції, які прописані в контрактній угоді", – йдеться в повідомленні командної пресслужби.

Кравченко не вибрав безпечний швидкісний режим і допустив наїзд на захисний будівельний паркан, який знаходився безпосередньо на проїжджій частині. В результаті ДТП ніхто не постраждав, а на Дмитра був складений адміністративний протокол.

Джерела в правоохоронних органах підтвердили, що він дійсно був за кермом і, попередньо, – був в стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: Учасник "Танців з зірками" потрапив у ДТП (фото)

Кравченку загрожує покарання

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook