Через різке загострення у поширенні COVID-15 на території Сереховичівської територіальної громади Ковельського району вирішили посилити карантинні обмеження.

Читайте також: В Україні оновили «карантинні зони»: куди потрапила Волинська область

Таке рішення прийняли під час позачергового розширеного засідання комісії питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій об’єднаної територіальної громади, повідомляють на офіційному сайті Сереховичівської ТГ.

У протоколі засідання комісії йдеться про те, що додаткові обмеження вводять на період з 15 до 22 квітня.

Зокрема, вирішили перевести усі заклади освіти Сереховичівської ТГ на дистанційне навчання до 22 квітня. Перебувати у закладах культури, торгівельних закладах, релігійних установах та інших громадських місцях можна лише з дотриманням усіх карантинних норм (з дистанцією, у масках і за певної кількості людей). Окрім того, вирішили заборонити вуличну торгівлю та утриматися від проведення масових заходів.

Читайте також: Ситуація з коронавірусом в окремих областях – напружена: Шмигаль повідомив, чи введуть в Україні локдаун

Більше того, 13 квітня Сереховичівська сільська рада прийняла рішення про перехід на закритий режим роботи через виявлених у працівників коронавірус.

Зауважимо, що до Сереховичівської ТГ входять такі села: Сереховичі, Грабове, Солов’ї, Ниці, Комарове, Синово, Соколище, Шкроби, Підсинівка, Мильці.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook