В Україні під посиленим контролем перебувають комплексні перевірки у сфері безпечності харчових продуктів.
Читайте також: Як не придбати непрацюючі таблетки
Про це заявив очільник Держпродспоживслужби Володимир Лапа, повідомляє прес-служба відомства.
"У зв’язку з масовими захворюваннями людей на гострі кишкові інфекції комплексні перевірки у сфері безпечності харчових продуктів перебувають під посиленим контролем", – розповів Лапа.
За його словами, перевірки підприємств стануть частішими.
"Очікуємо, що невдовзі існуюча періодичність планових перевірок зміниться з одного разу на два, три, п’ять років, залежно від ступеня ризику об’єкту, і заходи контролю відбуватимуться раз на квартал або на півроку залежно від ступеня ризику", – зазначив посадовець.
Читайте також: Експерти радять не купувати "масло" по 11 гривень та "білу воду"
Лапа додав, що важливим є питання виявлення і вилучення з обігу фальсифікованих продуктів.
"Фальсифікатом є вся неправильно маркована продукція", – резюмував він.
Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter
Коментарі
коментарів немає