Його яскраву героїню обожнюють глядачі. Проте ось вже кілька років вона офіційно – у відпустці. Творець Вєрки Сердючки актор і співак Андрій Данилко сьогодні святкує день народження, йдеться у "Сніданку з 1+1".

Читайте також: "Всіх "спалити" до бісової матері", – Вєрка Сердючка дала оригінальне напуття Melovin перед "Євробаченням"

Знаменитості виповнюється 46 років. Яскравий і зухвалий на сцені, він надзвичайно закритий у житті. Актор, співак і музикант Андрій Данилко дуже рідко дає інтерв'ю і абсолютно спокійно та навіть іронічно ставиться до їхньої із Вєркою слави. 

Він був скромним хлопцем із Полтави, який не з чужих слів знав, що таке злидні. У школі Данилко навчався не дуже і досить рано закохався в театр. На початку кар'єри встиг і в КВК пограти, і з образами поекспериментувати.

Але згодом головною героїнею Андрія стала  брутальна жіночка-провідниця. Своїми яскравими фразочками вона миттєво підкорювала глядачів. 

Дорослішав Андрій, росла і розвивалася Вєрка. У них було власне телевізійне шоу на 1+1. Потім перші пісні та альбоми, гучне "срібло" на "Євробаченні" та поява в голлівудському фільмі.

Жартівник у роботі, Андрій Данилко не проти пожартувати і в реальному житті. Його друг співак Ель Кравчук ніколи не забуде один із таких розіграшів Андрія:

"Дзвінок мені телефоном після концерту на "Слов'янському базарі": "Ви Ель Кравчук?". "Так". "Ви у нас виступали?". "Так". "Вас з прокуратури турбують. У вас в номері труп під ліжком, вам потрібно терміново повернутися до Вітебська". Такі розіграші, вони додають сивого волосся. Ось так Андрій Михайлович жартує в побуті", – поділився історією Кравчук.

Проте на фоні яскравого зіркового життя Вєрки Сердючки за ці роки не раз у пресі з'являлися історії про проблеми з алкоголем та постійні депресії в Андрія Данилка.

Читайте також: "Путін поманив мене пальцем": Андрій Данилко про зустріч з президентом Росії

"Дуже образливо, коли на нього надягають таку драматичну маску, яка не відповідає дійсності. Він навіть просить, якщо тебе щось запитають про мене, скажи, що все нормально, вистачить драми цієї. Мені здається, що у Сердючки ще буде щось таке, що нас дуже здивує", - додав Ель Кравчук.

Цього року Вєрка і справді запалювала. Як от на "Євробаченні" в Ізраїлі. Щоправда такі виступи радше винятки. Адже офіційно Вєрка Сердючка ось вже кілька років у творчій відпустці. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook