Українці, яких повернули з Балі, втекли з обсервації після того, як їх привезли не в Пущу Водицю, а у готель "Козацький".

Читайте також: МАУ здійснили останній спецрейс з евакуації українців (відео)

При цьому вони скаржилися один одному на те, як їх намагалися затримати, та що запитували у них документи. Про це пише Уніан.

Скріншоти листування туристів у себе в Facebook опублікував журналіст Віталій Глагола.

"Нас везли в Пущу, але по факту ми опинилися у "Козацькому". Всі звалили після зупинки, – написав один з них. – На "Козацькому" весь автобус звалив".

Читайте також: "*бана Україна": українців розлютила поведінка неадекватів, які прилетіли з В'єтнаму та прорвали оборону Нацгвардії, відмовившись від обсервації (відео)

"Нас на "Козацькому" намагаються затримувати... за те, що втекли з карантину, – додала ще одна туристка. – Ми втекли, але нас перехопили за поворотом. Зараз вимагають у нас документи. Ми морозимся, мовляв, не маємо при собі".

Нагадаємо, що увечері неділі, 29 березня, в аеропорт "Бориспіль" прилетів літак із евакуйованими з В'єтнаму українцями. За карантинними правилами через поширення нового коронавірусу COVID-19, що діють у державі, вони мали пройти температурний скрінінг та підписати документи щодо 14-денної самоізоляції. Проте піти на обсервацію вони відмовлялися. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook