Поблизу Луцька усі охочі, хто хотів помилувати око красою, міг завітати на виставку-продаж весняних квітів, яку організували власник підприємства "Лілі-Лайн" Олександр Подзізей та директорка тепличного господарства Тетяна Пашковська.

Читайте також: "Волинська Голландія": чим вразив фестиваль українців (Відео)

Свято весни проводилося за адресою с. Струмівка, вул. Рівненська 18,а із 3 по 5 березня. І, на жаль, сьогодні останній день, коли можна завітати на це дійство і насолодитися красою.

Аби гості могли сповна поринути у квіткову атмосферу, організатори створили багато чкудових фотозон, де відвідувачі могли сфотографуватися: це оббиті оксамитом антикварні крісла, рояль, човень з квітами, лісовий куточок, таємна скриня з квітами, чарівний годинник та інші. 


Як зазначила директорка з виробництва у коментарі журналісту Інформаційного ресурсу "Під Прицілом" Тетяна Пашковська для весняного сезону цього року вони висадили 86 різних сортів тюльпанів, більшість з яких відвідвачі можуть придбати на виставці.

Читайте також: "Волинські Нідерланди": місце, яке зачаровує туристів

"Виставку ми проводимо уже другий рік поспіль. Ми вирощуємо зріз тюльпанів до 8 березня, а також у промислових масштабах цибулини для озеленення. 

Сьогодні тут представлені 86 сортів тюльпанів, гіацинти, примулки, каланхоє – усе, що ми вирощуємо у нашому господарстві. 

У нас щороку виникають нові ідеї, ми розвиваємось, розширюємось, проте цього року пандемія внесла свої корективи, тому ми зробили вхід для відвідувачів безкоштовним. Але й надалі ми будемо проводити подібні дійства, аби радувати око людей", – зазначила Тетяна Пашковська.


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook