"Після ремонту автошляху на вулиці Ківерцівській у Луцьку погіршився огляд дороги. Це створює аварійні ситуації", – каже ківерчанка Катерина Степчук. Разом з однодумцями жінка готує звернення, щоб перенести паркан подалі від дороги.

Читайте також: З'явилося відео, як Дарій Зажицький заходив орендувати Chrysler, на якому потрапив в аварію (відео)

25 березня на цьому перехресті сталася ДТП: маршрутка зіткнулася з вантажівкою. Тоді травмувалися десятеро людей, пише Суспільне.

Паркан розташований на з'їзді з мосту на вулицю Ківерцівську у сторону руху з Луцька. Торік його встановили задля безпеки пішоходів. Натомість конструкція створила перешкоду водіям, − розповідає інший водій, лучанин Богдан Чипинюк. З його слів паркан зливається кольором з дорогою і видно одну сіру стіну.

Водії Богдан Чипинюк та Катерина Степчук кажуть: на цій ділянці дороги інтенсивний рух автівок, що вимагає додаткової уважності та досвіду водіння. "Немає можливості, щоб оцінити завчасно ситуацію, що робиться зі сторони Ківерців. Цей паркан тут не потрібен, він сильно заважає", – розповідає кермувальник.

2 квітня на цю ділянку дороги оглянули працівники відділу дорожнього руху. Зі слів речника Управління патрульної поліції Волині Богдана Павловича, наразі поліція ще вивчає ситуацію. Скільки ДТП трапилося на перехресті через паркан – невідомо.

"Паркан встановили відповідно до проєкту капремонту вулиці Ківерцівської", – каже начальник департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Микола Осіюк. З його слів, проєкт комунальники попередньо узгоджували і з поліцією.

Читайте також: Повідомили деталі аварії на Волині, в якій загинув водій трактора (фото)

Наразі Катерина Степчук готує письмову пропозицію до поліції, комунальників та дорожників. Каже: вважає це єдиним виходом із ситуації. Пропонує змістити пішохідну доріжку на рівень середньої опори та продовжити його по середині газону.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook