В інтернеті опублікували відео, на якому Дарій Зажицький, який раптово став відомим завдяки розолосу у соцмережах, йде до автосалону за день до того, як він потрапив у ДТП на Chrysler, якого, за його словами, в нього немає.

Читайте також: "Красиво жить не запретишь": як волиняни реагують на шикарне життя лучанина, якому вся Україна збирала кошти на лікування

Відео опублікували у п'ятницю, 2 квітня, у телеграм-каналі "HubЛуцьк".

Натомість Дарій інформацію про аварію спростував, пише Конкурент.

"Це неправда, це просто придумали", – запевнив він. 

Нагадаємо, 30 березня Дарій Зажицький, який перебував за кермом білого Chrysler 2015 року, потрапив в аварію на проспекті Перемоги.

Пізніше стало відомо, що білий Chrysler був орендований у луцькому автоцентрі Detroit. Це підтвердили в самому ж автоцентрі. Авто орендували на чотири дні, але не на ім’я Дарія Зажицького, а на іншу особу. 

Сьогодні ж з'явилося відео, де хлопець, дуже схожий на Дарія, заходить до автоцентру "Detroit" на вулиці Стрілецькій. Запис датований 29 березня, тобто, за день до славнозвісної ДТП.

Читайте також: Журналісти розсекретили, куди пішли тисячі доларів, які волиняни збирали на лікування онкохворого лучанина (відео)

"А пам’ятаєте, як наш персонаж Дарій потрапив у ДТП? І казав, що це був не він. Ну так ось вам доказ. Він 29.03.2021 заходить на автоцентр "Detroit", де обманом на лєві документи візьме машину в оренду.

Відео скинув анонім, джерело "безпечне місто"", – йдеться у коментарі до відео.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook