Волинська спілка ветеранів Афганістану вкотре організувала поїздку на передову. Цього року із серйозним вантажем: двома автівками, теплими речами та купою смаколиків для військових.

Читайте також: Ветерану АТО з Волині терміново потрібні кошти на операцію

Волонтери спілки уже не вперше допомагають 14-ій окремій механізованій бригаді. Серед основних вантажів дві автівки, які волонтери минулого року забрали з передової на ремонт і зараз їх повертають для виконання бойових завдань.

"Сьогодні з Волині від'їжджає на передову, у нашу рідну, 14-ту бригаду, капелька душі.
Для декого війна уже закінчилася, кажуть, що армія уже всім забезпечена, але не в забезпечені справа. Головне, що з Волині, з рідного краю, до хлопців прибудуть транспортні засоби, продукти харчування, і те, що вони просили передати. Думаю, що хлопці будуть задоволені. Також у нас є адреси ветеранів Афганістану з Волині, які теж проходять службу на передовій", - каже голова Волинської Спілки ветеранів Афганістану, депутат облради Григорій Павлович.

 

Волонтер Віктор зазначає, що як з 14-го року, так і по сьогоднішній день, транспортних засобів на фронті немає.

"Ті автівки, які є на передовій, вони фактично усі волонтерські. Відповідно, техніка не нова, радянських часів, і її періодично потрібно ремонтувати. В польових умовах цього зробити не можна, і знову волонтери мусять підключатися до цього. В минулого році ми ці автівки з фронту забрали, відремонтували, і сьогодні вони поїдуть далі виконувати бойові завдання, аби був мир, спокій", - каже волонтер.

 

 

 

Читайте також: На Волині презентували книгу про легендарний спецпідрозділ "Світязь"

Крім транспортних засобів на передову відправляють хліб, консервація, ковдри та інші необхідні речі. Самі ж волонтери зазначають, що кількість допомоги зменшилася, але попри це, вони дякують усім, хто долучається і розуміє, що війна триває.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook