ТОВ "Волиньгаз збут" розширив онлайн-можливості для клієнтів компанії.

Читайте також: Скільки волиняни платитимуть за газ у червні

Відтак, існує вже 11 способів для безпечного здійснення онлайн-платежів за газ. За допомогою чат-боту у Viber 7104ua, мобільних додатків 104 Mobile, 104 Mobile Light для смартфонів і iPhone можна не лише здійснити платіж, але й проконтролювати його зарахування та поточний баланс на особовому рахунку.

Паблік-акаунт 7104ua у Viber, мобільний додаток для смартфонів 104 Mobile та мобільний додаток до iPhone 104 Mobile Light розроблені таким чином, аби споживач мав змогу користуватись одразу п’ятьма особовими рахунками, без ускладнень з додатковими реєстраціями. Це зручно, коли клієнт ТОВ "Волиньгаз збут" має більше одного особового рахунку або допомагає в газових питанням своїм рідним. Через ці сервіси можна оплатити за газ, проконтролювати надходження грошей на особовий рахунок та в зручний для себе час подивитись баланс на ньому. Отримати електронний рахунок за послуги газопостачання, необхідні консультації за особовим рахунком можна в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

Читайте також: Ціна на газ для населення: чому Кабмін видав нову формулу і скільки платитимуть українці

"ТОВ "Волиньгаз збут" системно розширює можливості та сервіси для своїх клієнтів, щоб люди не стояли в чергах та не витрачали вільний час на поїздки в газову компанію. Наразі, доволі активно почали використовувати сервіси компанії і люди похилого віку", – зазначив директор ТОВ "Волиньгаз збут" Микола Тищук.

ТОВ "Волиньгаз збут" звертає увагу своїх клієнтів, що оплату за газ здійснюють на рахунки зі спеціальним режимом використання в державному Ощадбанку, відкриті для прийому платежів від мешканців Волинської області. Якщо будь-який сайт пропонує прийняти оплату за газ шляхом перерахування грошей з банківської картки споживача на невідому банківську картку, газова компанія радить ігнорувати шахраїв.

Наразі здійснити онлайн-платежі за газ можна через особистий кабінет на сайті 104.ua, Viber 7104ua, мобільні додатки 104 Mobile, 104 Mobile Light, платіжні системи iPay.ua, Portmone; Easy Pay, цифровий гаманець Masterpass, Приват24 , Ощад24 та Monobank.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook