Тренер відомої співачки Андрій Хомицький зробив подарунокучням школи №10 міста Ковель.

Читайте також: У Луцьку відбулися змагання з важкої атлетики серед юніорів

Андрій Хомицький – ковельчанин, дворазовий чемпіон світу з бодібілдингу, персональний тренер багатьох відомих зірок шоу-бізнесу, засновник команди Khomytskyi Pro записав відеозвернення до учнів рідної школи, у якій навчався, а саме ЗОШ №10 міста Ковель. Про це пише КовельPost.

Як ми повідомляли раніше, він нещодавно побував у Ковелі та зустрівся з учнями і педагогами. Під враженнями від спілкування відомий ковельчанин Андрій Хомицький вирішив зробити школі подарунок та передати волейбольні та баскетбольні м'ячі для занять на уроках фізкультури.

"Я навчався в школі №10 у місті Ковель і пишаюсь цим! А сьогодні ми хочемо побажати усім дітям міцного здоров’я, щасливого та активного дитинства. Ви майбутнє нашої країни", – зауважив тренер у своєму дописі у соцмережі.

Читайте також: 30-річний ювілей чемпіонства: у Луцьку привітали ветеранів ФК "Волинь"

До речі, у команді Khomytskyi Pro – ще один ковельчанин, відомий у місті професійний тренер Володимир Сидорук (Vova Sydoruk), який проводить у Ковелі щосуботи безкоштовні тренування в рамках проекту "Прокинься" для популяризації здорового способу життя та активного відпочинку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook