Комунальне підприємство "Ласка" спільно з волонтерами торік змогло прилаштувати у родини 1224 тварин-безхатьків. Згідно з дослідженнями ЄС, така кількість тварин на вулицях міста призвела б до сотень укусів.

Досягати такого високого результату, розповідає директор КП "Ласка" Дана Новарчук, вдається завдяки свідомим та чуйним лучанам.

Завдання комунального підприємства – не довічно утримувати тварин, хоча бувають і такі випадки, а знайти для них дім. Навіть найдорожчий вольєр для тварин не замінить люблячу родину.

Читайте також: Волинський депутат поділився враженнями від перебування у КП "Ласка"

Одним із тих, хто дбає про перебування тварин у притулку є депутат Волинської обласної ради Володимир Кучер, який сьогодні, 12 квітня, зробив добру справу і взяв до себе пса із "Ласки".

"Ми відповідаємо за тих, кого приручили!" – повідомив на своїй сторінці у Facebook Володимир Григорович. 

Як зазначає депутат, цього пса вони із дружиною помітили ще три тижні тому і, після того, як вони побували у КП "Ласка", твердо вирішили, що ця собака буде жити з ними.

"Так, він вже не молодий, але всеодно потребує турботи і сім'ю. Відсьогодні в нього нове життя!" – з радістю повідомляє Володимир Кучер.

"А всі, хто ще не має гавкаючо-муркотливих пухнастиків – обов'язково заведіть, в "Ласці" сотні добрих, але зажурених очей, хочуть Вас бачити, друзі!" – закінчив свій допис Володимир Григорович.

Тож, не зволікайте!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter