Волинський журналіт Петро Сосницький написав гнівний пост, у якому він повністю описав справу Олександра Тиводара, яка "тягнеться" вже понад рік часу.

Читайте також:  "Липова справа Тиводара": суд відсторонив ще одного прокурора

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

У своєму дописі Петро Сосницький розкритикував правоохоронні органи, які  "зшили" кримінальну справу без наявних на те підстав та судову тяганину над Олександром Тиводаром. А також згадує про потоки бруду та брехні від окремих ЗМІ.

Читайте також: "Липова" кримінальна справа проти Тиводара зазнає краху: суд відсторонив прокурорів

Далі подаємо текст допису без змін:

"Минув рік з приводу резонансного затримання так званої "злочинної групи", яка, за версією СБУ, ніби то займалася незаконним стеженням за людьми, прослухуванням, контрабандою, а згодом чи не всіма смертними гріхами. 

Чим ознаменувалася резонансна "кримінальна справа" і що зроблено за цей рік? При затриманні Олександра Тиводара журналісти окремих видань "чисто випадково" опиняються на місці події в момент затримання....Неабияк поталанило!!! Що далі?

Обшуки, при яких жодних доказів злочину так і не знайдено, переслідування, фальшування доказів, більше десятка судів, постановами яких, від справи відсторонено слідчу групу СБУ та прокурорів, цілий ряд ухвал судів, якими встановлено повернути майно Олександру Тиводару і які й досі не виконуються... та ціла порція бруду від підконтрольних одному олігарху ЗМІ...Що далі... а далі суд... де доведеться відповідати всім.... і слідчим... і прокурорам....

Читайте також: У справі Тиводара відсторонили прокурора та слідчого

Чому я це пишу... запитаєте Ви? А тому що дістало, тому що, якщо ти сьогодні комусь "неугодний", то на тебе без жодних на те підстав можуть "зшити" кримінальну справу... і цілий рік совати по судах, для того щоб людина зламалася.

Та в цьому випадку вони помилилися, адже ЦЕ НЕ ПРО ТИВОДАРА. Олександра Тиводара, так просто не заламати, ветерана війни в Афганістані, які у кращі свої роки бачив стільки жахіть, що нам і не снилося у страшних снах...

Хто він Олександр Тиводар?Тим хто його знає, розповідати не треба... а тим хто хоче знову облити брудом "вкусіть себе за лікоть"...

P.S. А щодо закликів окремих журналістів, відслідковувати "резонансну справу" і шукати "чорну кішку"," там де її немає, то кожен журналіст, який себе поважає не буде безпідставно поливати брудом людину, адже презумпцію невинуватості ще ніхто не відміняв".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter