Хочеш вигідний закон і «порішати» за посаду – друг Зеленського допоможе. Пам’ятаєте давнього знайомого Президента і куратора «Слуг» Іллю Павлюка? Саме після відвідин його офісу журналісти помітили, як депутати синхронно голосували в інтересах Ахметова. Тож коли Зеленський заявив про боротьбу з впливом олігархів та бізнесменів на політику, журналісти вирішили перевірити, чи розповсюджується це на сусіда Зеленського по офісу.

Читайте також: Сепаратисти, куми, шахраї, рейдери, пройдисвіти: хто отримав чи купив місця у партії "Слуга народу"?

Які питання «простий чоловік» Павлюк вирішує для олігархів і з ким зустрічається в дворику біля Президента, йдеться в анотації до нового розслідування журналістів BIHUS.іnfo на їхньому YouTube каналі, передає ІА Волинські новини.

Серед десятків нардепів із фракції «Слуги народу» в офісі таємничого бізнесмена Іллі Павлюка помітили і волинського нардепа Валерія Стернійчука.

«9:40 ранку 27 квітня з офісу Павлюка виходить депутат владної партії Андрій Холодов. За 5 хвилин виходить і чоловік, схожий на ще одного «слугу народу», члена Антикорупційного комітету Ради Валерія Стернійчука. Раніше ми їх тут не помічали. І от Холодов не належить до групи Павлюка. Щось змінилося?», – запитують журналісти.

У ті дні якраз вирішувалася доля складу комісії, яка мала відбирати керівництво нового органу – Бюро економічних розслідувань. Це бюро буде розслідувати злочини, вчинені бізнесом. Ілля Павлюк – офіційно бізнесмен, тож його вочевидь хвилює доля нового органу.

Читайте також: Гарбуз, зустріч із "медведчуківцями" і програш кандидата: як минув візит Зеленського на Волинь

Журналісти BIHUS.іnfo продовжують: «Ми вже казали, що офіс Іллі Павлюка перетворився на такий собі політично-бізнесовий хаб. Інколи здається, що людей туди ходить більше, ніж до Зеленського. Це люди з різних сфер, різних репутацій та з різним багажем. До речі, про багаж. Дивіться, ранок 25 травня. Близько восьмої. Мерседес Іллі Павлюка паркується, сам Павлюк зникає за дверима офісу. Ще хвилина і водій Мерседеса витягає сумку із багажника. І, судячи з того, як він її несе, важку сумку. Йде слідом за шефом. Озимі хороші вродили, чи сало родичі передали... Або ЦЕ КЕШ. ЯКЩО ЦЕ КЕШ, ТО ДЛЯ КОГО?»

Детальніше – у сюжеті.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook