Сьогодні, четвертого грудня, Рівненський районний суд обрав 65-річному водієві запобіжний захід за скоєну дорожньо-транспортну пригоду, в якій загинув восьмирічний пішохід. 

Читайте також: На трасі "Луцьк − Рівне" біля школи збили дитину, 10-річний хлопчик помер (фото, відео)

У рамках кримінального провадження слідчі слідчого управління повідомили жителю Волинської області про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою суд задовольнив частково та відправив його у СІЗО на 30 діб. Зі слів водія, хлопчика він не бачив, повідомляє пресслужба поліції.

Читайте також: Молодий волинянин разом з товаришем загинули у Польщі (фото)

Нагадаємо, 65-річний волинянин на вантажівці "Mercedes-Benz" спричинив смертельну ДТП у Клевані Рівненської області, внаслідок якої помер хлопчик.

Поліцейські на місці події встановили, що на вулиці Богдана Хмельницького в селищі Клевань поблизу місцевої школи 65-річний водій вантажівки "Mercedes-Benz", житель Волинської області, допустив наїзд на восьмирічного хлопчика, який перетинав проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Від отриманих травм дитина загинула.

За зовнішніми ознаками водій був тверезий.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook