4 грудня о 15:01 до Державної пожежно-рятувальної частини № 9 м. Яремче надійшло повідомлення про те, що під час спуску з г. Говерла впав та травмувався громадянин 1991 р. н., житель с. Дачне Ківерцівського району Волинської області, який, в складі групи з 6 чоловік, здійснював сходження на г. Говерла, повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Читайте також: У Луцькому районі – смертельна ДТП: водій загинув на місці, дитина – у лікарні (фото)

О 15:10 для проведення пошуково-рятувальних робіт було направлено рятувальників пошуково-рятувального відділення Ворохта 3-ї спеціалізованої пошуково-рятувальної групи спеціалізованої пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України в області.

О 16:50 рятувальниками пошуково-рятувального відділення Ворохта в районі Говерлянського водоспаду знайдено потерпілого, надано долікарську допомогу та розпочато заходи з його перенесення до бази відпочинку "Заросляк".

О 18:30 рятувальниками було перенесено потерпілого до бази відпочинку "Заросляк" та передано працівникам швидкої невідкладної медичної допомоги.

Всього до проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено 9 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Читайте також: Волинянин, котрий скоїв смертельний наїзд на 8-річного хлопчика, перебуватиме під арештом

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook