Знайшли людей, які знають чоловіка, який не пам’ятає, як опинився за 1000 кілометрів від дому – у місті Новомосковськ Дніпропетровської області, пише ВолиньPost.

Читайте також: Волинянин, який втратив пам'ять, опинився в іншій області та не може потрапити додому (фото)

Про це повідомила волонтерка Лілія Ярошевська, завдяки розголосу якої стало відомо про історію Віктора Глущука з Волині.

Нагадаємо, Лілія Ярошевська у соцмережі повідомила про чоловіка, який не пам'ятає, як опинився у Новомосковську, але каже, що його звати Віктор Глущук та запевняє, що проживав у селі Заболоття на Волині.

"Просить, щоб знайшли його рідних. Можливо, хтось шукає його. Допоможіть, будь ласка, йому повернутися додому", – написала жінка у своєму дописі.

Усього приблизно через годину після того, як допис поширили волиняни та місцеві ЗМІ, знайомі Віктора Глущука відгукнулися та сконтактували з пані Лілією.

З'ясувалося, що чоловік – сирота, раніше виховувася у дитячому будинку. Має брата, якого колись усиновили, а також сестру.

Читайте також: Поліція розшукує рецидивіста, який з родиною та друзями кілька років тероризував волинян

Люди, які впізнали Віктора, погодилися забрати його на Волинь, тож вже завтра, 17 грудня, питання щодо цього вирішуватимуть у Новомосковську.

Лілія Ярошевська розповіла, що їжу та одяг чоловікові давали місцеві, а ночував він у під'їзді.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook