Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вважає, що влада фальсифікує справи для зведення рахунків з політичними опонентами.

Читайте також: Тролінгом про корпоративи і піаніно: Тимошенко відповіла Зеленському на хамський жарт про "солодощі" і фігуру

Про це він сказав журналістам під стінами Святошинської прокуратури у Києві, пише НАШ.

"Ми не боїмося, а вони нас бояться. Бо якби не боялися, не фальсифікували справи і не використовували репресивний механізм держави для зведення рахунків з політичними опонентами", – зазначив Ляшко.

Він підкреслив, що Герус є "териростом і диверсантом, тому його треба судити і посадити у в'язницю". Та звинуватив у правоохоронні органи у халатності та бездіяльності.

Читайте також: "Соски ах*ренні просто": як насправді отримують посади заступників в уряді Гончарука (аудіо)

"Якщо ви говорите про репутацію Геруса, то яка в нього репутація? Диверсант, агент Росії, який працює в інтересах країни-ворога... Коли я бачу ворога – я не буду пропонувати йому вийти на дуель, чим зможу, тим і замочу. Кожен ворог України має бути на кладовищі, а не носити мандат народного депутата... А щодо репутації Зеленського – закінчить тим, з чого і почав – грав х*ром на баяні, туди ж і повернеться", – обурився Ляшко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Faceboo