24 січня у місті Трускавець, в елітному готельному комплексі "Rixos" з 359 номерів жодного вільного, адже саме цього дня свій ювілей святкував в компанії політиків, бізнесменів та знаменитостей волинський олігарх та нардеп Степан Івахів. Про це йдеться в сюжеті телекомпанії Аверс.

Читайте також: Життя на Місяці є: волинянин зняв усе на відео

"Стьопа-космос" – схоже саме так відтепер волиняни називатимуть свого нардепа, як раніше глузували над своїм екс-мером кияни, кажуть журналісти. Адже Степан Івахів до свого 50-річчя підготував дивне відео-запрошення на закриту "лакшері-паті". На відео Степан Петрович демонструє чудову форму і так щедро лупцює якогось свого тітушку-охоронця, що йому позаздрив би сам Мухаммед Алі. Дія сценки відбувається на Місяці, який Івахів нібито давно освоїв та колонізував.

"Добре тут, краєвиди", – каже ювіляр на фоні однієї із заправок "WOG" з космічними цінами на паливо, відповідаючи на запитання "Чому саме на Місяці?"

У цьому ролику Степан Івахів скликає гостей на свій «золотий» ювілей у курортне місто Трускавець в елітний, відпочинково-лікувальний комплекс «Rixos», який перебуває у його власності.

"24 січня у комплексі "Rixos" - аншлаг. Тарифи від 3 тисяч гривень за ніч. Високоповажні гості, серед яких, зокрема, і відомий політик та нардеп Володимир Литвин, десятки особистих охоронців. А ще – найдорожчі напої, вишукані страви, зіркові виступи!, - йдеться у матеріалі.


На ювілей народний депутат скликав найдорожчих та найрідніших людей, і, як не дивно, ними виявились не виборці з його округу, а представники політичної та бізнесової еліт.

Два дні гулянок обійшлися нардепу у мільйон гривень. І це при тому, що в районах з округу Івахіва середня заробітна плата складає кілька тисяч грн, наголошують журналісти.

Як і з ким "відривався" народний депутат Степан Івахів дивіться упродовж наступних випусків новин на телеканалі "Аверс".

Нагадаємо, запрошення на вечірку стало вірусним і дуже швидко розійшлося в мережі. На сторінці Олександра Дубінського пост зібрав десятки поширень та вподобайок. Користувачі соцмереж висловили свою думку про цей "шедевр" не підбираючи слів та відверто поглузували з боксера-невдахи.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter