Багато зірок зараз набагато успішніші за кордоном, ніж в рідній Україні. У 2003 році провінціалка вийшла заміж за мільярдера і стала Камалією. Далі вона стала "Міс Світу" і вийшла на світовий рівень шоу-бізнесу. Щоб розкрутити дружину за кордоном, Мохаммаду Захуру знадобилося 10 років, 30 мільйонів доларів і ціла команда британських фахівців.

Читайте також: Могилевська і Камалія привітали Кіркорова, який виступав у Криму, з Днем народження

Поки в Україні виконавицю майже не чути, в Європі її пісні відразу стають хітами. Найбільше Камалію люблять в Іспанії та Польщі.

Віртуозна скрипалька Ассія Ахат засяяла в Україні на початку 2000-х. А ось 2010 року вона зовсім зникла з українського шоу-бізнесу і країни. Тільки через три роки всі почули про неї – вона виступає тепер тільки в США. Вона записала кілька пісень в Лос-Анджелесі, які відразу ж увійшли до топ-чартів Америки. Крім того, співачка стала співпрацювати з найвідомішим продюсером Умберто Гатіка, який свого часу "розкручував" Мадонну, Майкла Джексона, Тіну Тернер.

Читайте також: Фреймут спустила Винника на землю

А ось "ноги неймовірної популярності" Олега Винника в Україні насправді йдуть з-за кордону. У Німеччині Винник грав у мюзиклах і операх. Завжди зали були переповнені. Одного разу серед глядачів був і український продюсер, який вирішив зайнятися розкручуванням Винника. Олег остаточно зосередився на своїй сольній кар'єрі в Україні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter