У Луцьку на Завокзальному ринку побилися продавчиня та покупець через зіпсовану рибу.

Читайте також: "Забрала швидка": у місті на Волині жорстоко побили чоловіка

Про це пише Оксана Давидюк у соціальній грцпі "Теревені про Луцьк" у Facebook.

"Стала свідком ДУЖЕ абсурдної ситуації, яка не знаю чим закінчилась, оскільки за 25 хв. поліція так і не прибула. Вирішила скоротити шлях від ТЦ Варшавський до ТЦ Караван і пройтись продуктовим рядом ринку. Але на розі було скупчення людей, підійшовши ближче спостерігала наступне: крики, невдоволення гурту людей − чоловік так з 20, жінку пошарпану, в якої було побите обличчя і ліва сторона в крові.

Як вияснилось ситуація була такою: ця жіночка, пошарпана, купила півтори години назад рибу на поминальний обід, але як виявилось, коли вона почала її розморожувати − риба виявилась гнилою. Вона вернулась її повернути, натомість продавщиня її побила. Хоча зі слів продавця, її образили і нібито жіночка перша її вдарила, вона захищалась і "ще мало дала".

Але зі слів гурту людей, які свідками були з самого початку, саме продавець БИЛА кулаками жінку. Та зрештою "все на обличча", одна стоїть в крові з пошарпаною куртою, інша без сліда і з агресією доводить, що вона захищалась. Це вже після того, як порозходились перші свідки", − йдеться у дописі жінки.

Читайте також: Онук ледве не до смерті побив власну 77-річну бабусю (відео)


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook