Поки експрезидент Петро Порошенко акліматизується після відпустки, його друг і соратник Олег Гладковський (раніше – Свинарчук) ще на канікулах.

Читайте також: Скандальний Свинарчук-Гладковський поріднився з сепаратистами ЛДНР: подробиці

Видання Страна отримало фотографії та відео післяобіднього рандеву голови корпорації "Богдан" з супутницею. Пара вальяжно прогулюється по набережній Сан-Поль (Passeig de Sant Pol) в містечку Сагар (Іспанія). Це елітне курортне селище, розташоване між містами Сан-Феліу-де-Гішольс і Плайя-де-Аро. Сагар знаходиться практично в самому серці узбережжя Коста-Брава.

Для відпочинку тут можна орендувати віллу на узбережжі або зняти номер в готелі. Наприклад, в серпні класичний двомісний номер в 5-зірковому готелі Hostal de la Gavina буде коштувати 13 898 на добу.

Українцям запам’яталася ця локація тим, що в липні 2016 року тут затримали Степана Черновецького, сина колишнього мера Києва. Там він жив в будинку, купленому на відмиті кошти.

Читайте також: Маєтки Гладковського та Порошенка закидали фаєрами, вогонь гасили пожежники (відео)

Разом з Гладковським в Іспанії відпочиває блондинка. Можливо, це і є його дружина Юлія, яка, згідно з його декларації за 2018 рік, володіє великою кількістю нерухомості.

 

Зокрема на неї записані: 15 і 8,9 сотки землі, а також особняк (863 кв.м) в селищі Козин (Конча-Заспа під Києвом), 6 соток і будинок (294 кв.м.) в селищі Гора (Бориспільський район, Київська обл), дві квартири (419 та 76 кв.м.) та два гаражі в Києві.

Читайте також: Гладковський 15 разів відмовив компанії, яка озброює НАТО, у будівництві патронного заводу

У Олега Гладковського троє синів. Старший – Ігор Гладковський замішаний в скандалі з "Укроборонпромом". Ще в березні журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" оприлюднив розслідування, в якому йшлося, що син на той час першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігор причетний до схем масштабного розкрадання бюджетних коштів в оборонному комплексі.

Нагадаємо, що на півдні Іспанії, неподалік Малаги у Олега Гладковського є вілла. Сім’я Гладковського володіє компаніями, на яких числиться ця елітна нерухомість. Так, виявилося, що на фірму його дружини Toulousse Investments SL оформлена вілла на 1 729 квадратних метра, розташована в дуже престижному районі Ла Загалета.

Але зараз його помітили в 1 146 кілометрах від цього місця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook