6 червня під час акції під будинком Петра Порошенка націоналісти закидали маєток екс-президента України фаєрами. До місця події одразу ж приїхали машини пожежної допомоги.

Читайте також: Активісти пікетують маєток Порошенка з двома жорсткими вимогами

Мітингувальників налічується не більше 60 осіб, всі скандують "Порошенка за грати!" У натовпі підняті прапори Правого сектора і прапор України. З колонок лунають українські патріотичні пісні.

Пікетники вимагають негайного розслідування участі Порошенка в скандалі з розкраданнями в "Укроборонпромі". В іншому випадку обіцяють безстрокову акцію протесту. Про це заявив Владислав Литвинчук, координатор організації "Громадський контроль чесна країна", яка проводить акцію. Він підкреслює, що представників Нацкорпусу тут немає.

"Всі вже забули про участь Порошенка в розкраданні державного майна в особливо великих розмірах. За час свого президентства він збільшив свій статок у 18 разів, про це всі забули? Після виборів пройшло зовсім небагато часу, а вже всі ніби забули хто такий Порошенко" , – цитує Литвинчука Страна.ua.

Він також озвучив головну вимогу протестуючих, які палять фаєри і шини – щоб Генеральна прокуратура і МВС розслідували справу щодо Петра Порошенка.

"На нього вже написали не одну заяву, але держслужбовці нічого не роблять в цьому напрямку", – заявив активіст.

За його словами, акція буде безстроковою, доки Порошенко не притягнуть до відповідальності.

"Будемо тут і вдень, і вночі. Подібні акції наша організація проводить тільки біля будинку Порошенка", – сказав Литвинчук.

6 червня відбулася і біля палацу соратника екс-президента Олега Гладковського.

Біля маєтку батька і сина Гладковських (Свинарчуків) зібралося близько 30 осіб, в основному це молоді хлопці віком 20-30 років. Всі палять фаєри, на фасаді будинку розтягнуті плакати "Будинок мародера". Натовп скандує "Свинарчуків за грати", звучить патріотична музика.

Читайте також: Гладковський 15 разів відмовив компанії, яка озброює НАТО, у будівництві патронного заводу

Охорону порядку забезпечує не більше десятка правоохоронців, деякі з них озброєні автоматами. На території самого будинку тихо, закриті з'їзди в гаражі, а на фасаді будинку піднято прапор України.

Пікетники організації "Громадський контроль чесна країна" вимагають негайного розслідування участі Порошенка в скандалі з розкраданнями в "Укроборонпромі", а також арешту самого Порошенка і його соратників Олега і Ігоря Гладковських, причетних до скандалу навколо "Укроборонпрому". В іншому випадку обіцяють безстрокову акцію протесту.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook