В Княгининівській сільраді земельні страсті не вщухають. Люди в обуренні пишуть заяви на отримання землі. І роблять це далеко не вперше: дехто вже роками оббиває пороги сільради. Але їх і чути не хотіли.

Читайте також: Як на Волині нові громади ділитимуть майно, землю та гроші ліквідованих рад

Про це йдеться в сюжеті ТРК "Аверс".

"В мене в сім’ї дитина інвалід…і підуть собі в кабінет", – говорить місцева жителька.

"В 17-ому році написала заяву – сказали землі нема. Сьогодні прийшла написала третю заяву. Розумієте, це вже якийсь відчай іде, І чомусь в країні нічого не міняється", – каже жителька Лариса

Пані Лариса каже: "Їй навіть не надали жодного офіційного документу з відмовою. А ось пану Дмитру в цьому плані пощастило більше: йому відмову надрукували. Але чому відмовляють – про це в документі ні слова".

"В рішенні нема обгрунтованого. Віддали і йди з богом. Була мені відмова, після того я взнаю, надали працівнику сільської ради", – зазначив місцевий житель Дмитро.

Читайте також: На Волині очільник ОТГ віддає на аукціон землі, в яких лежать тіла тисячі загиблих (фото)

"Нема землі" сказали навіть тому, хто воював на Сході. Син однієї із жительок був депутатом попередньої каденції, одним із перших пішов на фронт, але для такого депутата землі не виявилось.

Втім, після того як люди почули, що депутати тихцем покраяли землю поміж своїми і це набуло розголосу – на комісії  в сільраді почали приймати рішення дати землю атовцям. І якщо собі знайшлися гектари, атовців задобрювали  10-ма сотками.  Але що робили депутати – швиденько голосуючи, піднімали руки чи омивали їх покаже час. Адже перебувають при владі останні дні і відповідальності за свої рішення уже нести не будуть. То ж якщо раптом виявиться, що земля, яку вони перед камерами віддають людям уже чиясь власність – із цих депутатів вже як з гуся вода.

Нагадаємо, вночі, 13 листопада, депутати Княгининівській сільській раді зібрали сесію, роздавали землі самим собі, своїм дітям, дружинам та іншим родичам.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook