З посади першого заступника голови Луцької міської ради звільнили Григорія Недопада. Відповідне рішення розглянули та підтримали депутати міськради під час позачергового сесійного засідання 24 листопада.

Читайте також: Перший заступник голови Луцькради Григорій Недопад написав заяву на звільнення

Відповідно до Закону України "Про службу в органах місцевого самоврядування", на підставі поданої заяви першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Г.Недопада, керуючись п. 1 ст. 36 Кодексу законів про працю України, міська рада вирішила задовольнити заяву першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Недопада Григорія Вікторовича про звільнення з посади за угодою сторін.

Отже, на сесії прийняли рішення звільнити 24 листопада 2020 року Недопада Григорія Вікторовича з посади першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради за угодою сторін.

Крім того, було доручено відповідним виконавчим органам міської ради провести необхідні дії, пов’язані зі звільненням.

Дане рішення підтримали 29 депутатів Луцької міської ради.

Читайте також: У Луцьку запрацював Муніципальний сервісний центр (фото)

Крім того, депутати внесли зміни до рішення міської ради про утворення виконавчого комітету Луцької міської ради та вивели зі складу виконавчого комітету міської ради Недопада Григорія Вікторовича.

Додамо, Григорій Недопад пройшов у депутати Волинської обласної ради від партії "За майбутнє".

Нагадаємо, раніше чи інформували, що перший заступник голови Луцької міської ради Григорій Недопад написав заяву на звільнення.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook