Депутат Луцької міської ради від фракції УКРОП Сергій Балицький став переможцем у бігових змаганнях "Лучеськ півмарафон 2018".

Читайте також: Відомий волинський волонтер допоміг багатодітній сім'ї з Луцька

Із результатом 46 хв 56 с він подолав дистанцію у 10 кілометрів та зайняв І місце у своїй віковій категорії. Ця перемога для чоловіка стала повною несподіванкою. Хоча кожне таке досягнення не дається просто так. 

Додамо, що цьогоріч змагання зібрали рекордну кількість учасників. Близько 800 бігунів із Луцька, Львова, Києва, Херсона, Одеси, Макіївки, Рівного, Івано-Франківська, Дніпра, Хмельницького, Чернівців, Харкова та інших міст України долали три дистанції: "Шлях воїна" (21 кілометр), "Міцний горішок" (10 кілометрів) та "Спортсмен" (5 кілометрів). Найбільш чисельною виявилася група "Міцних горішків". Усіх бажаючих із числа професійних спортсменів та прихильників бігового спорту поділили на вікові категорії. Стартували учасники змагань біля пам’ятника Тарасові Шевченку, а далі дистанція забігу пролягала через вулиці Шопена, Огієнка до Київського майдану та по проспекту Волі.

Сергій Балицький відповідально готувався до цього забігу і результат його приємно здивував. 

"Не очікував такого вдалого старту і успішного фінішу, – стверджує депутат. – Як здолав перші 5 кілометрів, то відчув, що непогано виходить. А за 50 метрів до фінішу вирішив дістати прапора. Ми таких до наших хлопців за роки військового конфлікту на Сході України до 6 тисяч завезли. Хоча ризикував втратити секунди під час забігу, та й важко уже було, але хотів завершити напівмарафон із нашим прапором в руках". 

Читайте також: Відомий волонтер забезпечив сільську волинську школу бруківкою

До слова, минулого року чоловік подолав десятикілометрову дистанцію приблизно за 53 хвилини. 

"Уже приблизно рік бігаю для себе зранку, бо відчуваю, що це мені потрібно, – ділиться Сергій Балицький. – Така легка фізкультура допомагає. Біжу легенько, під настрій і на різні відстані – від 2 кілометрів. Звичайно, важливо ще збалансовано харчуватися. Все докупи дає результат. Та головне – робити тільки з позитивом і не змушувати себе! Не виходить бігти, можна пройтися. Це дає заряд бадьорості на цілий день!"

Нагадаємо, нещодавно депутат успішно виступив на Чемпіонаті України з крос-триатлону (спринт) "Polissia Challеnge Cup", що відбувався на Волині.
Гордимося таким однопартійцем і чекаємо від нього нових перемог!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter