Побачили камеру і навтьоки. Такою була реакція працівників, котрі проводять в селі Лище Луцького району ямковий ремонт доріг. Яка фірма латає асфальтне покриття говорити навідріз відмовились. Дехто, як виявилось, взагалі не знає на кого працює. 

Читайте також: У волинському селі асфальт після ремонту дороги можна підняти руками (відео)

Коли журналісти ТРК "Аверс" приїхали у село Лище, то зрозуміти хто ремонтує дорогу було неможливо, адже ні на одязі робітників, ні на техніці не було ніяких розпізнавальних знаків. Проте, побачивши знімальну групу, ніхто уже яму не досипав. Усі відразу взяли лопати до рук та почали втікати. В такому поспіху вони навіть забули, на яку фірму працюють.

Як виявилось – це працівники відомої фірми з Донецьким корінням "Данко". 

Як уже повідомлялося раніше, у Ківерцівському районі без будь-яких дозвільних документів з'явився асфальто-бетонний завод. Як виявилось, що це швидкими темпами Сєвєродонецький асфальто-бетонний завод відкрив на Волині свою філію. Ні в Тростянецькій громаді чи Ківерцівській РДА посадовці кажуть, що не давали ніяких дозволів на будівництво цього заводу.

Читайте також: Знову кинули: чому волинські дороги ремонтує фірма з Донецька (відео)

Губернатор Волині Юрій Погуляйко тоді теж відхрестився від цієї фірми і сказав, що нічого про це не знає. А вже пізніше він же ж сам виділив заводу більше, ніж 2 га землі. 

Згодом фірма "Данко" почала вигравати тендери на будівництво волинських доріг.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook