Голова Гіркополонківської сільської ради від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" Ніна Симонович скерувала лист до Коршівської сільради, в якому встановила річну вартість навчання однієї дитини в дитячій музичній школі села Гірка Полонка у розмірі 16 364 гривні.

Читайте також: Голова Гіркополонківської ОТГ вибила собі солідну премію, наплювавши на харчування школярів

Про це пише "ВолиньUA".

Оскільки у музичній школі навчається троє дітей з села Коршів, то сума субвенції з бюджету сільради у бюджет Гіркої Полонки має становити понад 49 тисяч гривень. Між тим, батьки учнів Гіркополонківської музичної школи і так сплачують вартість навчання у школі. Однак, Ніна Симонович аргументує свою позицію тим, що школа тепер утримується з місцевого бюджету.

Читайте також: Голова Гіркополонківської ОТГ і депутати від БПП наплювали на громаду через політичні ігри

З цього приводу депутатом Луцької районної ради Вадимом Веремчуком було скеровано депутатське звернення до прокурора, начальника відділу поліції, голови районної ради Валентина Приходька та районної адміністрації Тараса Яковлєва з вимогою захистити права дітей Коршівської сільської ради на здобуття позашкільної освіти та забезпечити найкращі інтереси дитини, що спрямовані на задоволення їхніх індивідуальних потреб.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook