Відомо, хто може очолити Волинську обласну лікарню, На Волині безвісти зникла молода дівчина (фото), Стали відомі імена Героїв з Волині, які загинули у війні, У Луцьку припиняють перевезення пасажирів за 13 маршрутами (список), Посадовця Волинської ОДА "взяли" на хабарі, У Луцьку жінка посеред вулиці перерізала вени (відео 18+) – такими були головні новини Волині у вівторок, 10 грудня.

Читайте також: Усіх небайдужих просять допомогти дружині загиблого воїна з Волині

На Волині безвісти зникла молода дівчина (фото)

На Волині розшукується Гаврук Тетяна Миколаївна, 14 вересня 1985 року народження, жителька селища Дубище, вул. Зелена, 38/1 Рожищенського району Волинської області.

Жінка, в середині січня 2016 року пішла з дому та по даний час не повернулась. ОРС "Розшук" № 29-16 від 17.12.2016 року.

Прикмети: зріст 187 см, середньої тілобудови, на момент зникнення волосся було коротке темне, брови дугоподібні, очі темні. Може вести бродяжницький спосіб життя.

Стали відомі імена Героїв з Волині, які загинули у війні

На Сході неподалік села Золотого учора, 9 грудня, загинули двоє волинян − військовослужбовців 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Відомо, що загинули двоє чоловіків − 1997 і 1990 років народження. Це жителі Рожищенського району Андрій Войтович та Сергій Сирота.

Зауважимо, що вранці 10 грудня стало відомо, що у зоні бойових дій на Донбасі 9 грудня троє українських військовослужбовців підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. За попередньою інформацією, третій загиблий − родом із Рівненщини.

У Луцьку припиняють перевезення пасажирів за 13 маршрутами (список)

З 11 грудня у Луцьку припиняють перевезення пасажирів за автобусними маршрутами № 3, 9, 9−а, 11, 17−а, 19, 24, 25, 26, 26−а, 28, 29, 32 .

Відповідно, не забезпечені пасажирськими перевезеннями будуть мешканці мікрорайонів Вересневе, Вишків, ЛПЗ, вулиць Володимирської, Рівненської, Ковельської у місті Луцьку.

Читайте також: У луцькому транспорті продовжили термін оплати готівкою

Посадовця Волинської ОДА "взяли" на хабарі

На Волині посадовця ОДА викрили у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Під процесуальним керівництвом прокуратури області за оперативного супроводження УСБУ в області слідчими Слідчого управління ГУНП в області задокументовано вимагання та одержання неправомірної вигоди в сумі 6500 гривень головним спеціалістом одного із управлінь Волинської обласної державної адміністрації, повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Сьогодні, 10 грудня, в Луцьку правоохоронці під час одержання другої частини неправомірної вигоди в розмірі 1,5 тис грн затримали посадовця управління екології та природних ресурсів Волинської облдержадміністрації. Напередодні вони також задокументували факт одержання чиновником першої частини неправомірної вигоди – 5 тис грн.

У таку суму посадовець оцінив своє сприяння суб'єкту господарювання в одержанні дозвільних документів у межах компетенції.

У Луцьку жінка посеред вулиці перерізала вени (відео 18+)

У Луцьку жінка намагалась покінчити з життям.

"Жінка перерізала собі вени на 40-му кварталі у Луцьку", − йдеться у дописі.

Відомо, хто може очолити Волинську обласну лікарню

На засіданні конкурсної комісії було обрано переможця на посаду директора КП "Волинська обласна клінічна лікарня" Волинської обласної ради.

Переможцем конкурсу на зайняття посади директора комунального підприємства "Волинська обласна клінічна лікарня" визнали Сергія Пісачука, який працював судинним хірургом у цьому закладі, а за сумісництвом – лікарем-флебологом Центру хірургії ока професора Загурського. 

Комісія заслухала пропозиції учасників конкурсу, провела з ними співбесіди і визначилася шляхом голосування.

На думку членів комісії, найбільше відповідає встановленим вимогам кандидатура Сергія Пісачука.

Його й визнали переможцем конкурсу. За Сергія Пісачука проголосували 7 членів комісії.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook