Заліз у будинок поки не було батьків: на Волині депутат розбещував неповнолітню дівчинку, Рекордна виручка ЛПЕ: повідомили скільки лучани сплатили за проїзд у тролейбусах, Поліція відкрила кримінальне провадження проти луцьких базарників, На Волині двоє невідомих за гроші зарізали чоловіка, Моторошна аварія у селі поблизу Луцька: автомобіль на смерть збив молодого хлопця, водій – втік, Помер професор волинського вишу – такими були головні новини Волині у четвер, 12 грудня.

Читайте також: З'явилися ексклюзивні відео погоні за п'яними молодиками на BMW, які на смерть збили жінку та втекли

Рекордна виручка ЛПЕ: повідомили скільки лучани сплатили за проїзд у тролейбусах

Лучан закликають лучан за кілька днів, що залишились, придбати електронні картки у 40 терміналах, які встановлені у різних мікрорайонах міста, чи встановити на свій телефон мобільний додаток. А поки що, до 18 грудня, у громадському транспорті можна оплатити проїзд і готівкою.

За вчорашній день було здійснено більше 57 тисяч транзакцій. Варто зазначити, що, як показала інформація за 11 грудня, більше 50 % громадян й надалі продовжують розраховуватися за проїзд готівкою. Ця статистика ґрунтується на даних, які раніше подавали перевізники щодо кількості перевезених пасажирів та результатами обстеження пасажиропотоку.

Як повідомив Володимир Пуц, наразі у місті курсують 44 тролейбуси. Раніше загалом за день пасажири сплачували за проїзд у тролейбусах 70-80 тисяч гривень. Натомість за вчорашній день було сплачено близько 127 тисяч. Зокрема, виручка з валідаторів становить 62 тис. грн, а готівкою було сплачено 65 тисяч.

Поліція відкрила кримінальне провадження проти луцьких базарників

У Луцьку поліція відкрила кримінальне провадження проти підприємців Старого ринку, які погрожували міській владі.

Так, 11 грудня в ЗМІ з’явилися повідомлення про погрози знищення чи пошкодження майна, а саме спалення автомобілів працівникам Луцької міської ради, щоб вони передумали переносити Центральний ринок Луцька на ЛПЗ. Також пропонувалося закидати яйцями будівлю Луцькради.

Інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 350 ККУ (Погроза вбивством, заподіянням тяжких тілесних ушкоджень або знищенням чи пошкодженням майна загальнонебезпечним способом щодо службової особи чи її близьких або щодо громадянина, який виконує громадський обов'язок, застосована з метою припинення діяльності службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок, або зміни її характеру в інтересах того, хто погрожує.Карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років).

На Волині двоє невідомих за гроші зарізали чоловіка

У місті на Волині невідомі вбили чоловіка.

У неділю, 8 грудня, чоловіка з ножовими пораненнями за місцем проживання виявила дружина, котра і повідомила про це поліцію.

Трагедія трапилася в квартирі багатоповерхівки в центрі Ковеля. Невідомі нанесли чотири ножові поранення 48-річному місцевому жителю. З помешкання також зникли гроші, понад 8 тис грн.

Співробітники поліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїли двоє місцевих жителів.

Поліцейські затримали 49-річного зловмисника та за процесуального керівництва прокуратури повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого п.12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб. Підозрюваному суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Читайте також: На Волинь привезли тіла загиблих на Донбасі молодих військових (фото)

Моторошна аварія у селі поблизу Луцька: автомобіль на смерть збив молодого хлопця, водій – втік

У страшній аварії у селі Лище Луцького району загину молодий чоловік віком 22 роки. Винуватець дорожньо-транспорної пригоди втік з місця аварії.

Повідомлення підтвердили у секторі комунікації ГУПН у Волинській області. –

Зі слів одного із сусідів загиблого, ДТП трапилась у ніч з 11 на 12 грудня на початку села Лище.

"Учора вночі на початку села автомобіль збив на смерть мого сусіда Сергія, який повертався додому пізно вночі. На ньому живого місця не було. Таке відчуття, ніби машина летіла з шаленою швидкістю – настільки знівечений був і велосипед, і сам Сергій. Його лише нещодавно виписали з лікарні. Є інформація, що його збив п’яний водій з Лища. Перед тим цей же водій з пасажирами вдарили авто біля заправки, а тоді вже скоїли наїзд на Сергія. У поліції знають, хто це зробив, але замовчують інформацію", – повідомляє чоловік.

Помер професор волинського вишу

12 грудня пішов із життя доктор фізико-математичних наук, професор кафедри експериментальної фізики та інформаційно-вимірювальних технологій Іван Кітик.

"Колектив кафедр фізики глибоко сумує з приводу непоправної втрати свого колеги. Ми поділяємо біль і скорботу рідних, близьких, колег, друзів та студентів знаного науковця.

Іван Кітик назавжди залишиться для нас взірцем, талановитим ученим і педагогом", – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Володимир Зеленський призначив суддю на Волинь

Заліз у будинок поки не було батьків: на Волині депутат розбещував неповнолітню дівчинку

Прокурор Волинської області повідомив депутату однієї з місцевих рад області про підозру в незаконному проникненні у житло й розбещенні неповнолітньої.

На початку серпня 2019 року обранець громади проник у житловий будинок сусідів та, скориставшись відсутністю у ньому дорослих, застосовуючи фізичну силу, вчинив розпусні дії щодо п’ятнадцятирічної дівчинки, повідомили у пресслужбі прокуратури області.

У кримінальному провадженні триває досудове розслідування.

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді домашнього арешту.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook