Асфальт зійшов разом зі снігом: у райцентрі на Волині дорога зустрічає водіїв півметровими ямами; Порізала руки та наковталась різних пігулок: повідомили деталі отруєння 15-річної лучанки; У Луцьку з керівників ЖЕКів зняли премії; У селі на Волині під час сільськогосподарських робіт загинув чоловік; На Волині п'яний молодик автівкою на смерть збив дику свиню − такими були головні події Волині та Луцька у вівторок, 2 березня.

Читайте також: Водій втік: у Луцьку збили пішохода, шукають свідків (фото)

Асфальт зійшов разом зі снігом: у райцентрі на Волині дорога зустрічає водіїв півметровими ямами (фото)

У місті Рожище Волинської області зі снігом з місцевих доріг зійшов і асфальт, сьогодні районний центр зустрічає автомобілістів півметровими ямами.

Проблемна ділянка дороги знаходиться поблизу повороту до автошколи ТСОУ та в'їзного знака "Рожище".

Сьогодні тут дорога більше схожа на напрямок, який зазнав бомбардування. Після сходження снігу зійшов і ямковий ремонт, який щороку проводять дорожники на даній ділянці.

Місцевий мешканець пан Володимир бідкається, що сьогодні біля 5-ої години ранку, їдучи цією дорогою, потрапив у яму. Внаслідок чого пошкодив колесо та диск. Чоловік не став викликати поліцію, адже розуміє, якщо до цього часу вони не звернули увагу на бездіяльність чиновників, то і зараз навряд чи щось зміниться.

Пан Володимир застерігає водіїв, які змушені об'їжджати ями по зустрічній смузі, бути обережними на даній ділянці дороги та не наражати себе та інших учасників руху на небезпеку.

Чоловік каже: "Хоч би якоїсь цегли накидали, для того, щоб ями не були такі глибокі, або кинули якесь старе колесо, у вигляді попередження.

Зазначимо, що небезпечна ділянка дороги не позначена відповідними дорожніми знаками. Вибоїни на автошляху не можуть становити понад 7 сантиметрів, а тут вони мають усі 20. Хоч снігу на проїжджій частині уже нема, але ніхто навіть не планує закидати величезні глибокі вибоїни асфальтовою сумішшю.

Читайте також: Ігор Гузь назвав дороги, які відремонтують у 2021 році

Порізала руки та наковталась різних пігулок: повідомили деталі отруєння 15-річної лучанки

Дівчинка наковталася пігулок, серед яких були медичні препарати "Нурофен", "Ворміл" та "Парацетамол". У якій кількості наразі невідомо.

Для зменшення інтоксикації дитині промили шлунок. Враховуючи задовільний стан, від госпіталізації сім’я і сама постраждала відмовилися.

Окрім інтоксикації медичними препаратами, в юнки виявили різані рани передпліччя.

Зазначимо, інформація про школярів, які отруїлися спазмолітиками, вже не вперше бентежить суспільство: кілька однакових випадків сталося за короткий термін у Київській і Черкаській областях, а також у столиці.

За однією з версій поліції, напитися пігулок підлітків підштовхнув челендж у TikTok "Випий 40 таблеток і подивись, що буде".

Проте журналісти одного зі всеукраїнських видань спробували знайти такий флешмоб у соціальних мережах, однак жодних подібних відео станом на сьогодні там немає.

Читайте також: У справі жорстокого вбивства волинянки Каті Литкіної поставлена крапка: Верховний Суд залишив вирок без змін

У Луцьку з керівників ЖЕКів зняли премії

Під час оперативної нарди Луцький міський голова Ігор Поліщук наголосив керівникам виконавчих органів та комунальних підприємств на оперативному вирішень питань, що надходить від громадян у службу "15-80".

"До мене звертаються люди з приводу тих чи інших проблем, які виникають із комунальними підприємствами, виконавчими органами. З їх слів, бувають ситуації, що працівники комунальних підприємств просять: "Ви закрийте заявку, а ми потім все зробимо".

Я застерігаю вас від таких дій! Заявка має бути закрита у "15-80", коли вона вирішена!", – звернувся він до керівників комунальних підприємств.

Також наголосив на тому, що під час ожеледиці тротуари були посипані вкрай погано. "Людям було некомфортно ходити. Тому за невиконання своїх безпосередніх обов’язків з начальників ЖЕКів буде знято премії", – зауважив міський голова.

Читайте також: Директор підприємства із Луцького бюджету привласнив понад 100 тисяч

У селі на Волині під час сільськогосподарських робіт загинув чоловік

На Волині, 1 березня, під час виконання сільськогосподарських робіт загинув чоловік.

Трагедія трапилася в пообідню пору у селі Березолуки Рожищенського району.

Як відомо, чоловік перебуваючи на території власного домогосподарства, працював на тракторі з причіпним навантажувачем. Через власну необережність, перебуваючи біля навантажувача, перечепився та впав на нього.

На жаль, чоловік отримав травми несумісні із життям та помер ще до приїзду швидкої допомоги. Померлому було 44 роки.

Читайте також: Помер знаний луцький архітектор (фото)

На Волині п'яний молодик автівкою на смерть збив дику свиню (фото 18+)

На Волині в ніч із суботи на неділю сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій, ймовірно нетверезий водій, на смерть збив дику тварину.

Як стало відомо, в ніч із 27 на 28 лютого, близько 2 години ночі, поблизу цвинтаря між селами Велика Глуша та Мала Глуша Любешівського району, водій мікроавтобуса Opel Vivaro, ймовірно, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, здійснив наїзд на самку дикого кабана. Від сильного удару тварина відлетіла на кілька десятків метрів та загинула на місці події. 

Очевидці події відразу викликали на місце автопригоди працівників поліції та місцевого єгеря. Як згодом виявилося, самка була вагітною.

Місцеві зазначають, що водій мікроавтобуса перебував у стані алкогольного сп'яніння і рухався із великою швидкістю, а на момент приїзду правоохоронців місце винуватця ДТП зайняв його друг, який і взяв всю провину на себе.

Як наслідок, мікроавтобус розтрощено, а адміністративний протокол був складений не на самого водія, а на зовсім іншу людину.

Як стверджують місцеві мешканці, водій мікроавтобуса, який скоїв смертельний наїзд на дику тварину, часто перебуває за кермом у нетверезому стані.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook