На партконференції у Луцьку "Голос" не зміг висунути кандидата в мери, У Луцьку в парку молодик зґвалтував дівчину, У селі під Луцьком автомобіль на смерть збив 16-річну дівчину (відео), Молодому підприємцю з Луцька спалили обладнання у цеху на Рівненщині (фото), На Волині "слуги народу", які продавали місця у виборчих списках, не впустили на партконференцію журналістів – такими були головні новини Волині у неділю, 20 вересня.

Читайте також: Прикордонник, який служить на Волині, обізвав воїнів ЗСУ "свинями"

У Луцьку в парку молодик зґвалтував дівчину

У Луцьку, в парку 900-річчя молодик зґвалтував дівчину, яка поверталася додому.

Близько 2 ночі 19 вересня, на дівчину, яка прямувала проспектом Відродження, напав невідомий молодик, який з'явився невідомо звідки. Дівчина не почула, коли підкрався зловмисник, адже вона йшла у навушниках. Схопивши жертву силою, чоловік потягнув її в парк, де й зґвалтував. Після скоєного він попрямував у напрямку Луцької міської клінічної лікарні.

Завдяки оперативним діям співробітників правоохоронних органів підозрюваного у скоєному уже затримано та відправлено до ізолятора тимчасового утримання. Ним виявився 25-річний уродженець міста Нововолинська, який уже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

У селі під Луцьком автомобіль на смерть збив 16-річну дівчину (відео)

У селі Звірів Ківерцівського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, у якій загинула 16 річна мешканка міста Луцька.

25-річний водій, який родом із Тернопільської області, керуючи автомобілем "Ford Focus", допустив наїзд на молоду дівчину. Внаслідок отриманих травм на місці померла жителька Луцька 2004 року народження.

Молодому підприємцю з Луцька спалили обладнання у цеху на Рівненщині (фото)

До поліції 19 вересня надійшло повідомлення від 27-річного лучанина, що невідомі особи проникли у належне йому приміщення на вулиці Покровській у Млинові та підпалили устаткування. 

Слідчо-оперативна група встановила, що в нічну пору доби на територію приватного підприємства проникли невідомі особи шляхом злому замка вхідних дверей. У приміщенні непрацюючого м’ясопереробного цеху вони підпалили фасувальний агрегат, термокамеру та вакуумну машину. Після загоряння пожежа самоліквідувалася. Із місця події поліцейські вилучили пожежне сміття із залишками паливно-мастильних матеріалів.  

Читайте також: На Волині – високий показник захворюваності на COVID-19

На Волині "слуги народу", які продавали місця у виборчих списках, не впустили на партконференцію журналістів

У Луцьку на партійний з'їзд політичної партії "Слуга народу. Волинь", попри попередню акредитацію не впустили журналістку "Сили правди".

"Ну от і дожили ми до часу, коли карантинні норми стало зручно використовувати для обмеження доступу журналістів до партійних з'їздів.

Сьогодні журналістку Сила правди Mary Smyk не пустили на конференцію з висунення кандидатів на місцевих виборах обласного осередку Слуга Народу – Волинь. Попри те, що Марія в передбачений термін подала заявку на акредитацію, в осередку сьогодні повідомили, що не зможуть допустити, бо приміщення, мовляв, вщент заповнене і доступ отримали лише два ЗМІ", – написав журналіст та додав, що, незважаючи на відмову у доступі на конференцію, його колега все ж приїхала проте її ніхто не впустив у приміщення. 

"Марія все одно приїхала на партійну конференцію, але в приміщення її не пустили з наведених підстав.

Такі дії від партії з одним із найвищим рейтингом підтримки дивують. Для Марії за останні дні це мав бути п'ятий партійний з'їзд. Такого не дозволили собі ні Громадянський Рух "CВІДОМІ", ні Голос. Волинська область, ні ВО "Свобода" Волинь, ні ВО "Батьківщина" Волинь", – йдеться у дописі.

На партконференції у Луцьку "Голос" не зміг висунути кандидата в мери

17 вересня о 17:30 у Луцьку, під час політичної конференції політичної партії "Голос", члени партії мали оголосити, хто балотуватиметься у місцеві ради на Волині.

Рішення сьогодні приймають шестеро членів осередку партії з дев’яти. Решта присутніх – в команді, але поза партією. Спершу приймають рішення за спосіб прийняття рішень, потім переходять до затвердження виборчих списків. Коли наступного дня прошу надіслати затверджені списки, Андрій Гаврищук обіцяє надіслати їх, щойно керівник партії поставить свій підпис, але ввечері 18 числа документи все ще не підписані, тож я так і не отримую їх.

Але судячи з почутого на конференції, першу "луцьку" п’ятірку відкриває голова осередку, засновник компанії "Internet devels" Віктор Левандовський. За ним – адвокат Андрій Гаврищук, IT-шниця Оксана Демчук, підприємець та екскандидат в нардепи від "Голосу" у 2019 році Віктор Варшава, підприємиця Оксана Волошина. Кандидатуру на посаду міського голови Луцька "Голос" так і не пропонує.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook