На Волині знайшли труп молодої жінки; Автомобіль злетів у кювет та врізався в дерево: 25-річний волинянин загинув у страшній аварії; Волинь відмовилась пом'якшувати карантин з 22 травня; На Волині 6-річний хлопчик потрапив під колеса авто; На Волині розшукують шахрая; На Волині трагічно загинув молодий хлопець; За скільки та де можна зробити у Луцьку тест на коронавірус; На Волині помер відомий митець – такими були головні новини Волині 22 травня.

Читайте також: На Волині знову спалах коронавірусу − РНБО

На Волині знайшли труп молодої жінки

У селі Заріччя Володимир-Волинського району 38-річна жінка покінчила життя самогубством.

21 травня о 22:34 години до поліції надійшло повідомлення скоєння суїциду.

Як встановили правоохоронці, жінка покінчила з життям шляхом повішання у господарській споруді. Будь-яких тілесних ушкоджень крім трансгуляційної борозни на тілі загиблої не виявили.

Автомобіль злетів у кювет та врізався в дерево: 25-річний волинянин загинув у страшній аварії

Учора, 21 травня на автодорозі поблизу селища Голоби, внаслідок автопригоди загинув житель Ковельського району.

А варія сталася на автодорозі сполученням "Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече", неподалік селища Голоби Ковельського району. Peugeot Expert злетів у кювет та врізався у дерево. Внаслідок автопригоди водій транспортного засобу, 25-річний житель цього ж району, загинув.

Читайте також: На Волині не можуть запустити громадський транспорт через велику кількість хворих на COVID-19

Волинь відмовилась пом'якшувати карантин з 22 травня

Декілька областей України заявили про неготовність до зняття обмежень на другому етапі пом’якшення карантину з 22 травня, передбаченого Кабміном.

Зокрема, попередні заборони залишаються на Київщині, Буковині, у Волинській та Рівненській областях. Про це повідомили міністр охорони здоров’я Максим Степанов та чиновники на місцях.

"Станом на 18 травня ситуація із захворюваністю на COVID-19 у декількох західних областях не дозволяє перейти до чергового етапу пом’якшення карантину", – сказав глава МОЗ на одному з брифінгів.

На Волині 6-річний хлопчик потрапив під колеса авто

На Волині трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди за участі велосипедистів.

У Ковелі, по вулиці Михайла Левицького, зіткнулися Honda Civic та 6-річний велосипедист, а у селі Прилуцьке під колеса Volkswagen Crafter потрапив 21-річний місцевий житель. Чоловік керував велосипедом у стані алкогольного сп’яніння.

Обидва велосипедисти отримали тілесні ушкодження, але не госпіталізовувались.

Читайте також: У районі на Волині виявили нові випадки COVID-19

На Волині розшукують шахрая (фото)

Поліція Волинської області розшукує волинянина за підозрою у шахрайстві.

Як повідомляє пресслужба поліції Волинської області, оперативники розшукують Шпигу Андрія Івановича, 9 квітня 1971 року народження, уродженця Любомля, жителя міста Луцька.

Чоловіка шукають за підозрою в скоєнні злочинів, передбачених ч.4 ст.190 (шахрайство) та ч.3 ст.358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток штампів) Кримінального кодексу України.

Його прикмети: зріст 170-175 см, худорлявої статури. Волосся, коротке, темного кольору.

На Волині трагічно загинув молодий хлопець (фото)

У селі Людмилпіль Володимир-Волинського району у ніч на 21 травня трапилася пожежа. У ній загинув мешканець будинку.

Працівники ДСНС оперативно прибули на виклик. За словами рятувальників, повідомлення про пожежу надійшло надто пізно, саме тому будинок згорів вщент.

На місці події виявили бездиханне тіло 20-річного жителя цього будинку. Рятувальники проводили роботи з розбору житлової конструкції.

Читайте також: У селі під Луцьком зіткнулися два автомобілі (відео)

За скільки та де можна зробити у Луцьку тест на коронавірус

Люди без симптомів коронавірусної хвороби не можуть безплатно пройти ПЛР-тест на COVID-19. Проте лучани мають можливість зробити їх у приватних лабораторіях міста.

На сьогодні доступні експрес-тести та ПЛР-тестування. Проте вже незабаром обіцяють масове ІФА-тестування на антитіла на основі імуноферментного аналізу. Що це за аналізи, скільки вартують та де їх можна зробити в Луцьку.

Медична лабораторія "Ескулаб" у Луцьку виконує дослідження на COVID-19. методом ПЛР. Вартість – 2125 грн, де 25 грн береться за забір біологічного матеріалу. Для виконання аналізу використовується матеріал, відібраний мазком з носоглотки і ротоглотки. Термін виконання – 4-5 робочих днів. Експрес-тест вартує 630 грн, 30 з яких – забір венозної крові. Забір на дослідження проводиться виключно за попереднім записом.

На Волині помер відомий митець (фото)

На Волині помер відомий митець Ігор Гончарук.

"Маю дуже сумну новину. Щойно перестало битись серце надзвичайно талановитої, позитивної, щирої людини, нашого земляка, якого знали далеко за межами Волині, депутата Маневицької райради декількох скликань, багаторічного директора Колківської музичної школи та директора Прилісненської школи мистецтв Ігора Миколайовича ГОНЧАРУКА. Вічна Вам пам'ять Маестро", – написав він.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook