У СНУ відбувся цікавий захід "Кава з ректором", на якому обговорили запровадження дуальної освіти (фото), На Волині автівка збила пішохода, чоловік − у лікарні (фото), На Волині за вимагання хабаря затримали двох поліцейських, На Волині загорілася багатоповерхівка – такими були головні події Волині у середу, 26 лютого.

Читайте також: Волинський благодійник подарував маленькому хлопчику з Ратнівщини життєво необхідний апарат

На Волині автівка збила пішохода, чоловік − у лікарні (фото)

Поблизу районного центру на Волині сталась дорожньо-транспортна пригода з потерпілим.

Учора, 25 лютого, близько 21 години на автодорозі сполученням "Горохів-Локачі" поблизу райцентру Локачі автомобіль Peugeot Expert збив пішохода.

За кермом транспортного засобу перебував 66-річний житель райцентру. Водій допустив наїзд на 30-річного жителя цього ж району, котрий рухався в зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували в центральну районну лікарню.

На Волині за вимагання хабаря затримали двох поліцейських

Вчора, 25 лютого, у Володимирі-Волинському на отриманні "хабаря" затримали двох поліцейських.

З власних джерел виданню стало відомо, що силами СБУ у Волинській області учора, 25 лютого, увечері задокументували факт отримання 5 тисяч гривень неправомірної вигоди двома поліцейськими групи швидкого реагування.

Джерело зауважує, що поліцейські вимагали хабар за повернення водійського посвідчення чоловікові, у якого його відібрали через водіння у нетверезому стані.

На Волині загорілася багатоповерхівка

У Любомлі на вулиці 1 Травня виникла пожежа в квартирі, розташованій на п’ятому поверсі п’ятиповерхового будинку.

Пожежа сталася 24 лютого близько 20:00.

Вогонь знищив меблі, вікна, двері, одяг, речі домашнього вжитку, пошкоджена підлога, стіни та стеля всієї квартири. На момент пожежі було задимлення під’їзду та ближніх квартир.

Читайте також: "Департамент муніципальної варти розділив обов’язки з поліцією", – Пустовіт

У СНУ відбувся цікавий захід "Кава з ректором", на якому обговорили запровадження дуальної освіти (фото)

Сьогодні, 26 лютого у стінах Східноєвропейського національного університету відбувся новий та цікавий захід "Кава з ректором", на якому, у невимушеній обстановці, обговорювали питання дуальної освіти.

Представники університету, влади та бізнесу в рамках круглого столу висловили свої думки стосовно запровадження дуальної освіти, підкреслили сильні та слабкі сторони університету та вказали на те, що потрібно удосконалити у навчальному процесі. Зокрема представники великих підприємств на Волині, які зацікавлені у висококваліфікованих кадрах та співпрацею з університетом наголосили на тому, які якості та навики їм потрібно у тому чи іншому студентові, аби прийняти його на роботу.

Ректор Східноєвропейського університету Анатолій Цьось щиро подякував усім, хто прийшов та не залишився байдужим до проблеми працевлаштування студентів.

На заході були присутні такі представники бізнесу та влади: Орест Маховський – помічник народного депутата Ірини Констанкевич; Олександр Смолич  – президент волинської промислово-торгової палати; Роман Романюк – директор Волинського обласного центру зайнятості; Євген Дудка – засновник "Волиньзернопродукт"; Віктор Левандовський – директор компанії "Internet devels"; Руслан Войцеховський – перший заступник Волинського управління лісового та мисливського господарства; Мирослав Коротя – голова правління "Волиньгаз"; Андрій Розумовський – директор ПП "Інвестор"; Віталій Новицький – директор туристичної агенції "Нові мандри"; Олег Дмитрук – директор ТМ "Дмитрук"; Андрій Токаренко – директор "Єврофесту" та інші.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook