Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба, який уже керував містом із 2006 по 2010 рік та запам'ятався лучанам бюджетним дерибаном, відкатами та договорняками, зараз, після десятирічної перерви, вимальовуючи собі яскравий образ господарника, намагається повернути прихильність містян, аби знову зайняти таке довгожданне крісло.

Читайте також: "Шиба, як магніт притягував проблеми та створював скандальне поле": як кандидата на посаду мера тричі виганяли з партії

Проте, щоб завоювати симпатію своїх виборців, політик вдається до відвертої брехні та маніпуляцій, оббріхуючи свого опонента Ігоря Поліщука, з яким зустрінеться у другому турі виборів 15 листопада.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав кандидат на посаду Луцького міського голови Ігор Поліщук.

"Мій опонент, не маючи що запропонувати лучанам щодо розвитку міста та не маючи про що прозвітувати за період своєї роботи міським головою, вдається до брудних маніпуляцій та відвертої брехні, щоб заробити собі хоч якісь політичні дивіденди.

Представники мого опонента останні два тижні ходять по ринках міста та переконують підприємців і покупців, що прийде Поліщук і закриє всі ринки.

Повідомляю, що ні я, ні наша команда не має наміру закривати та припиняти діяльність ринків міста. В підтвердження цього хочу нагадати, що саме я був ініціатором продовження оренди землі (за умови приведення до порядку та реконструкції) під ринком на вул. Конякіна навпроти приміщення суду. Зараз реконструкція цього ринку завершується і переконаний, що він буде успішно працювати, як і усі інші.

Щодо Старого ринку, моя позиція залишається чіткою та незмінною з 2013 року. Старий ринок не може існувати в такому жахливому вигляді поруч із Старим містом та перлиною Луцька Замком Любарта. Критий павільйон, де здійснюють торгівлю продуктами харчування може залишитись за умови його реконструкції та приведення до загальної концепції площі, що буде там в майбутньому", – йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook