Скандально відомий депутат Луцької міської ради Павло Данильчук вкотре ганебно відмітився перед лучанами та правоохоронцями. Він як завжди хотів показати, як "працює" на благо міста, проте усе знову ж таки вийшло навпаки.

Читайте також: Дармоїд і туніядець: як у мережі відгукнулися про керівника "Народного контролю" на Волині

Вчора, 15 червня на Театральному майдані у Луцьку, в той час коли встановлювали дитячі розважальні атракціони, депутат Луцькради зганьбився перед лучанами, гостями міста та правоохоронцями, викликавши поліцію на безглузде ніби-то порушення. Павло Данильчук накинувся на людей, які встановлювали атракціони зі звинуваченнями, що це незаконно.

Про цей інцидент "Під Прицілом" повідомили очевидці.

"Павло Данильчук прийшов і почав кричати, що вони встановлені незаконно і викликав правоохоронців. Коли приїхала поліція, депутат накинувся на них із звинуваченнями, що атракціони тут стояти не мають", – зазначили очевидці.

Проте, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик надав депутату Данильчуку усі відповідні документи на підтвердження законності та порядку встановлення об'єктів. 

Читайте також: Керівник "Народного контролю" на Волині вимагає гроші у забудовників, щоб не перешкоджати будівництву

Поліція ж у свою чергу обурено запитала у Павла Данильчука: "Ви що, не пересвідчились та не поцікавились документами, які підтверджують законність даного заходу перш ніж викликати поліцію?". 

"Ні, а я що ще маю перевіряти?" – відповів депутат та зник із місця події. 

Будемо надіятись на те, що наступного разу Павло спочатку буде перевіряти інформацю та розбиратись у ситуації, а не викликати "копів" і таким чином ганьбитися самому. Це послужить яскравим уроком для депутата у майбутньому. Хоча...

Читайте також: Депутат Луцької міськради спробував дешево попіаритись на темі муніципальної варти

Нагадаємо, що "борець за правду", який офіційно заявляв, що живе на 8 тисяч грн в рік, влаштував виставу одного актора на сесії Луцькради наприкінці лютого 2018 року. Він агресивно і зневажливо  поводився по відношенню до колег, намагався зірвати голосування, гучно увімкнувши музику на колонці, яку приніс до зали.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter