Міська рада Луцька попередньої каденції маніпулювала учасниками АТО, аби просунути рішення про виділення землі. 1 гектар на вулиці В'ячеслава Чорновола дістався бізнесмену і депутату міськради Андрію Покровському для будівництва житлового комплексу "Казкова оселя".

Читайте також: Кому "совісні" депутати міськради роздали 100 гектарів землі в Луцьку

Того часу секретарем міськради був Сергій Григоренко, який раніше підписував такі документи, а наразі називає це дерибаном землі.

Сергій Григоренко, Андрій Покровський, Петро Нестерук

У даному рішенні міститься пункт про передачу Андрієм Покровським 8% житлової площі новобудови на вулиці В'ячеслава Чорновола Луцькраді з подальшим виділенням сім'ям загиблих, учасникам АТО при укладанні інвестиційної угоди. "ЗА" проголосували 25 депутатів.

Читайте також: Ті, хто роздерибанив 100 гектарів землі у Луцьку, згадали про совість

Однак це виявилось лише махінацією. Адже даний пункт не є обов'язковим до виконання і, більше того, по закону його там взагалі не може бути, йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

У такий спосіб Андрій Покровський безкоштовно здобув ділянку землі, маніпулюючи питанням житла для учасників АТО. Зрозуміло, що усі квартири, які нібито мали виділятись захисникам вітчизни та їхнім сім'ям, будуть продані за ринковими цінами.

Лицемірство і ницість такого вчинку може викликати тільки відразу й огиду. Особливо у світлі того, що ті люди, які лобіювали й підтримували дане рішення, зараз рвуть горлянку, звинувачуючи у дерибані землі чинну владу.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter