Народний депутат від групи "За майбутнє" Ігор Палиця оцінив діяльність нинішнього керівництва обласного центру Волині.

Читайте також: У Луцьку розпочалося виїзне засідання Комітету Верховної Ради

Про це він заявив під час прямого ефіру на телеканалі "Аверс" 28 листопада.

Як зазначив народний обранець, міська влада не у повній мірі виправдовує його очікування. Найбільш негативно, на його думку, зіграла ситуація із відсутністю водопостачання в місті нещодавно. Нагадаємо, що на лінії водогону сталася аварія, яку змушені були ліквідувати.

"Мені не сподобалася ситуація, яка відбулася днями з постачанням води: невчасно попередили місто, нічого не зробили щоб був запас води в лікарнях. Фонд "Тільки разом" уже вирішував питання постачання води в перинатальний центр та обласну лікарню в аварійному режимі", – зауважив народний депутат.

Окрім того, він відзначив, що в міській раді недостатньо приділяють уваги вирішенню інфраструктурних питань, комплексного розвитку міста. Адже ще раніше владу просили залучити спеціалістів, проєктні інститути, які б напрацювали пропозиції як вирішити в місті ситуації з парковками, транспортними потоками, стоянками. Також, додав Ігор Палиця, у Луцьку так і не запровадили мораторій на нове житлове будівництво.

Читайте також: "Припиніть у когось щось клянчити", – Ігор Палиця до урядовців

"Я наполягав на тому, щоб ввести мораторій на все нове житлове будівництво, поки не буде зроблений аналіз того де будуть стоянки, нові дороги, комунікації, яким буде зонування та ін. Це не зробили. Я не знаю чому, але під час наступної зустрічі з керівництвом міста я казатиму, що мені не подобається як вони працюють", – наголосив він.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook