3-го вересня на території навчально-виховного комплексу НВК "ЗОШ №3 – ліцей"  у Володимирі-Волинському відбулося офіційне відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям.

Читайте також: Супрун порадила українцям пити більше води

Як повідомляє видання  БУГ, мільйон гривень – саме стільки коштів із державного бюджету залучив Ігор Гузь для облаштування об’єкта. Решта – 850 тисяч – на втілення цього проекту спрямувала міськрада. Завдяки активній співпраці парламентаря з органами місцевого самоврядування та громадою княжого міста, відтепер діти й школярі проводитимуть дозвілля з користю.

"Мені дуже приємно бути серед вас. Вітаю усіх з початком навчального року. Бажаю натхнення  і педагогічному колективу, і дітям, і батькам. За моєю спиною – цей чудовий спорткомплекс. Ще торік з директором школи обговорили нюанси втілення цього проекту. Підрядна організація встигла до 1 вересня все зробити. І мені це приємно. Вже є два майданчики у Володимирі, це – третій. Мої пріоритети лишаються незмінними – розвиток спортивної інфраструктури. Молодь, діти – мають займатися спортом. Це – альтернатива шкідливим звичкам. Щиро усім бажаю не тягнути руки до пляшки, цигарок, наркотиків. Я сам не вживаю алкоголю і власним прикладом доводжу, що так можна", – зі словами привітання звернувся Ігор Гузь.

Також парламентар додав, що за його ініціативи у 2017 році з державного бюджету спрямували мільйон гривень для відновлення басейну в школі № 5 Володимира-Волинського.

Депутат міської ради Сергій Радкевич, від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом", передав школярам спортивний інвентар та вручив три путівки у Буковель.

Своєю чергою, Ігор Поліщук від батьківського комітету подякував обранцю за державну підтримку спортивних проектів.

Читайте також: Для молодих науковців пропонують започаткувати премію Волинської облради

Територія майданчика не оновлювалася ще від часу будівництва освітнього закладу. За допомогою до депутата в цьому питанні звернулися трудовий колектив школи та батьківський комітет. Відтак, кошти передбачили і вже є конкретний результат.

Окрім, власне спортивного поля для гри у футбол, баскетбол, на території комплексу облаштувати ще й зону для вуличних тренажерів та бігові доріжки.

Це вже третій майданчик зі штучним покриттям, який втілюється у Володимирі-Волинському за частку субвенції "соцеконому" та з ініціативи депутата. Перший – на вулиці Ковельській, другий – у районі військового містечка.

 

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter