Кабінет Міністрів України надав гарантії Укравтодору на 5 мільярдів гривень для ремонту доріг у більшості областей України, зокрема, на Волині. Також Кабінет Міністрів України 18 листопада затвердив перелік доріг, які планують відремонтувати ще у 2020 році. 

Читайте також: Звільнили скандального чиновника ОДА, який причетний до "відкатів" на Волині

Уряд надав гарантії Укравтодору для внутрішніх запозичень на 5 мільярдів гривень. Термін запозичення – 15 років. За ці гроші відремонтують дороги у 18 областях. Відповідний документ з переліком об'єктів оприлюднив 24 канал.

В яких областях ремонтуватимуть дороги у 2020 році: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Хмельницька, Чернігівська області. 

Читайте також: Скандальний чиновник ОДА причетний до дорожніх "відкатів" на Волині

Отже, у Волинській області виділять кошти на ремонт дороги Р-15 – Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква на ділянці (окремими ділянками) з під'їздом до Володимира-Волинського та об'їздом цього ж міста, загальною протяжністю 1,423 кілометра. На заплановані роботи буде виділено 66 012,2 тисячі гривень.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook