Ігор Свиридов, який обіймав посаду директора ДП "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області", звільнений.

Читайте також: Сепаратисти, куми, шахраї, рейдери, пройдисвіти: хто отримав чи купив місця у партії "Слуга народу"?

Про це пише ІА Волинські Новини.

У пресслужбі Волинської облдержадміністрації цю інформацію підтвердили і повідомили, що Ігор Свиридов звільнений із займаної посади ще з 2 листопада. Заява на звільнення написана за угодою сторін.

Нагадаємо, днями правоохоронці викрили "схему відкатів", яка діяла на волинському держпідприємстві "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області". Під час отримання хабара було затримано двох заступників директора, їм уже повідомили про підозру. Журналістам стало відомо, що в схемі був задіяний і Ігор Свиридов – нині вже колишній керівник підприємства.

 ДП "Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області" створене навесні 2020 року розпорядженням голови ОДА. На посаду директора без жодного конкурсу голова ОДА Юрій Погуляйко призначив Ігоря Свиридова – колишнього регіонала з Донецької області. Після того, як він очолив згадане держпідприємство, на Волині тендери почала вигравати донецька фірма "Данко" і збудувала без жодних дозволів на території Волині асфальтний завод. До того ж умови тендерів, які оголошувало держпідприємство, були написані так, щоб вигравала конкретна фіома. Крім того, тендер на розробку сайту для держпідприємства також виграла фірма, наближена до Ігоря Свиридова.

Читайте також: Як скандальна донецька фірма "Данко" блокує ремонт доріг на Волині (відео)

Свого часу підприємства, якими керував Свиридов звинувачували у тендерній змові. А волинські дорржники неодноразово скаржилися на непрозорість тендерів.

Ігор Свиридов балотувався до Волинської обласної ради за списками "Слуги народу". Він зізнався журналістам, що цього року він відправив свою доньку народжувати до так званої "ДНР", а сам туди їздить, щоб наглянути за своїм триповерховим будинком.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook