Сьогодні, 13 вересня, в обласному центрі Волині відбувся дитячий розважальний фестиваль-свято на мікрорайоні "Я – лучанин, Я – лучанка", присвячений 935-ій річниці нашого славетного міста Луцьк. Уже котрий рік поспіль для маленьких лучан його організовує управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради, яке очолює Ліна Галан.

Читайте також: "Тут є щось особливе": у Луцьку виступав геніальний Василь Зінкевич (фото, відео)

У Парку Героїв Майдану та Небесної Сотні, який на день перетворився на величезне  дитяче містечко, зібралося чимало лучан різного віку та гостей міста.

До свята працівники управління підготували безліч локацій та цікаву розважальну програму з виступами талановитих діток та колективів. 

Свій унікальний виступ у стилі бойового мистецтва з елементами танцю на фестивалі продемонстрували вихованці групи капоейри "Rabo de Arraia".

Тренер групи капоейри "Rabo de Arraia" Рустам Гусангусенов від управління отримав подяку за соціальне партнерство та організацію загальноміських заходів. 

Уже декілька років поспіль до участі у міських заходах активно долучаються вихованці творчої студії Наталії Журавльової. Сьогодні її актори презентували лучанам уривок із драми Юліуша Словацького "Балладина".

Читайте також: Тим, хто зробив вагомий внесок у розвиток міста: у центрі Луцька відзначили почесних громадян (фоторепортаж)

"При кожній згадці про Наталію Журавльову, я дякую за неї Богу. Адже усі заходи, які проходять у Луцьку за її участі мають особливу родзинку та шарм. Наталія Журавльова виховує акторів всією душею та великим серцем. І до сьогоднішнього заходу вона доклала максимум зусиль", – зазначила  Ліна Галан та вручила очільниці творчої студії подяку.

На фестивалі також радували своїми виступами глядачів вокальна студія "Соло Мрія", народний ансамбль бального танцю "Юність" міського палацу культури, школа східного танцю "Аміра" та безліч інших.

Зразкова театральна студія "БЕШКЕТники", яку очолює Вадим Хаїнський, презентувала глядачам уривок з вистави "Кобиляча голова".

Також на фестивалі гості свята мали участь у майстер-класах, зокрема, повправлятися у малюванні на воді, виготовити з кольорових намистин браслети, навчатися декорувати дерев'яні фігурки та конструювати.

Маленькі лучани активно брали участь у інтерактивах та розвагах, зокрема, у парку проводилися цікаві вікторини, квести, працювали ігрові куточки, психологічна та правова майстерні та безліч інших розваг.

На території парку була також художня алея, де юні лучани творили свої унікальні картини.

Діток також розважали аніматори, які організували цікаву програму "Леді Баг та супер Кіт" з еселими розвагами, конкурсами та бульбашками.

Свято завершилося, але лишило по собі приємні спогади, гарний настрій та сподівання на швидку зустріч на наступном фестивалі з дитячим сміхом та веселощами.

Читайте також: Діти – це наше майбутнє: Волинський перинатальний центр відсвяткував першу річницю

Партнерами цьогорічного фестивалю стали творча студія Наталії Журавльової, ГО "Християнська Асоціація молодих людей та сім'ї ХРАМ", центр дитячої та молодіжної творчості "Диво", вокальна студія "Соло Марія", народний ансамбль бального танцю "Юність" міського палацу культури, школа східного танцю "Аміра", Зразкова театральна студія "БЕШКЕТники", Волинський обласний благодійний фонд "Дитяча місія. Україна", відділення "Клініка дружня до молоді" КП "Луцька міська дитяча поліклініка", група капоейри "Rabo de Arraia", Луцький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та приватний підприємець Олександр Оришко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook