Політична партія "ЗА Майбутнє" є однією з лідерів виборчих перегонів з місцевих виборів одразу в декількох областях України.

Читайте також: "За майбутнє" – команда, яка об'єднала професіоналів задля кращого життя волинян (фото)

Про це свідчать дані опитування соціологічної групи "Рейтинг", проведеного у вересні, передає УНІАН.

Зокрема, на Волині політсила впевнено лідирує у партійному рейтингу до обласної ради. Підтримати "ЗА Майбутнє" готові 37,8% опитаних жителів регіону, які визначилися зі своїм вибором і мають намір голосувати. Цей показник втричі перевищує рейтинг провладної "Слуги народу", за яку висловилися 12% респондентів. Партійну трійку Волині замикає "Європейська солідарність" з рейтингом 11,7%.

Серед місцевих політиків жителі Волині найбільш позитивно оцінили представників партії "ЗА Майбутнє" Ігоря Палицю та Ігоря Поліщука.

В Івано-Франківській області до трійки лідерів, за даними "Рейтингу", увійшли "Свобода", "ЗА Майбутнє" та "Батьківщина". Їх готові підтримати відповідно 22%, 19,2% та 14,7% опитаних соціологами жителів регіону. Найбільш популярними політиками у прикарпатців є Руслан Марцінків (мер Івано-Франківська) та Олександр Шевченко ("ЗА Майбутнє").

Читайте також: "Збільшуйте кількість кисню та ПЛР-тестів": Ігор Палиця проінспектував інфекційний госпіталь на Волині

На Черкащині найбільшу підтримку виборців може отримати також "ЗА Майбутнє". Соціологи кажуть, що рейтинг цієї політсили в регіоні зараз тримається на рівні 21,5%. Далі йдуть "Слуга народу" (20,5%) і "Батьківщина" (12,1%). Найбільш рейтинговими політиками серед жителів Черкаської області є Анатолій Бондаренко та Антон Яценко, обидва представляють "ЗА Майбутнє".

Що стосується політичних уподобань жителів столичного регіону, то вони, за даними соціологів, найбільш різнобічні. Нині лідерство утримує "Слуга народу" (25,4% опитаних, які визначилися з вибором і будуть голосувати). Далі йдуть "Батьківщина", "Євросолідарність", ОПЗЖ і "ЗА Майбутнє". Найбільш рейтинговим політиком у Київській області є Олександр Дубінський ("Слуга народу").

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook