Впорядкування прибудинкових територій, покрівлі, що протікають – на прийомі громадян у першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада як завжди багатолюдно і кожен іде з тим, що йому найбільше болить.

Читайте також: "Нова сортувальна лінія у Луцьку не забруднює довкілля", – Григорій Недопад

У центрі надання адміністративних послуг у місті Луцьку – знову прийом громадян першого заступника Луцького міського голови Григорія Недопада, який вже знає, з якими питанням звертається більшість лучан – і всім намагається допомогти.

Мешканець вулиці Лисенка нарікає на відсутність освітлення на вулиці Сєчєнова, яка знаходиться поруч. Мешканці вулиці Липовецької просять поточний ремонт. У лучан, які проживають у будинку за адресою вулиця Чорновола, 2б – своя наболіла проблема – протікає дах, а кошти на ремонт готові здавати далеко не всі мешканці.

Читайте також: Черговий скандал у луцькому ОСББ: ні звітів, ні роботи від керівника (відео)

Допомогти можуть не всім, каже Григорій Недопад, бо іноді люди звертаються з абсурдними проблемами, які не в компетенції міської ради. Однак вислуховують всіх і по можливості допомагають.

"Сьогодні провів черговий особистий прийом громадян, отримав чимало звернень лучан, яких турбували питання виділення пільг, фінансової допомоги, встановлення лічильників, ремонту доріг і даху. Звертаються люди навіть із приводу своїх внутрішніх сімейних чи сусідських конфліктів, у яких міська влада не завжди має достатньо повноважень для вирішення питань. В таких ситуаціях скеровуємо сторони конфлікту до суду. Сьогодні вразила історія чоловіка, який хотів відмовитися від надання послуг по вивезенню сміття, щоб зекономити близько 70 гривень на цій послузі.

Дуже сумно, що багато людей пенсійного віку сьогодні поставлені в настільки скрутні умови, що мусять економити кожну копійку. Це дійсно сумні реалії, які необхідно вирішувати на державному рівні. Але відмова від вивозу сміття – теж не вихід, для задоволення такого прохання немає законодавчих умов, потрібно дбати про екологічний і санітарний стан у нашому місті", – зазначив Григорій Недопад.

Детальніше в сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter