Начальницю управління транспорту і зв’язку Волинської обласної державної адміністрації Наталію Остапкович відсторонили від роботи. Про це розповіли в управлінні інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації, пише ВолиньPost.

Читайте також: Скандал у Волинській ОДА: чиновницю звинувачують у зловживанні службовим становищем (фото)

10 березня у Луцьку поліцейські затримали правопорушницю після того, як вона отримала кошти. Жінку затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даними слідства, керівниця одного з управлінь вимагала неправомірну вигоду від підприємця, який займається пасажирськими перевезеннями. За 1500 доларів США вона гарантувала підприємцю перемогу в конкурсі на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування.

Вирішується питання про повідомлення керівниці управління облдержадміністрації про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Скандальній чиновниці Волинської ОДА повідомили про підозру: що їй "світить"

За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури начальнику одного з управлінь Волинської обласної державної адміністрації повідомлено про підозру у вимаганні й одержанні 1500 доларів США неправомірної вигоди.

В ОДА розповіли, що чиновницю відсторонили від виконання службових обов’язків на час слідства.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook