Стало відомо, що наступного тижня на Волинь приїде новий голова ОДА.

Читайте також: Стратегічна помилка Уряду: Луцькі міські депутати звернулися до Зеленського з приводу призначення Погуляйка головою Волинської ОДА (текст)

Про це Волинь infa повідомило джерело в Адміністрації Президента. 

Як повідомило джерело, найбільш вірогідно, що новим очільником Волинської ОДА стане Юрій Погуляйко, кандидатуру якого раніше погодили у Кабінеті Міністрів.

Також наголосили, що Президент України Володимир Зеленський хоче особисто представити голову Волинської ОДА, тому через зайнятість президента це відтягувалось у часі.

Читайте також: Декілька квартир, елітне авто та мільйони готівкою: чим володіє сім'я "луганського міліціонера", який може стати головою Волинської ОДА

Нагадаємо, 28 жовтня 2019 року, Кабінет міністрів України погодив призначення на посаду голови Волинської ОДА Юрія Михайловича Погуляйка, котрий наразі обіймає посаду першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації.

Окрім того, не погоджуючись із таким рішенням Уряду депутати Волиньради звернулись до Президента щодо недопущення призначення головою ОДА Погуляйка, а небайдужі волиняни зареєстрували таку ж петицію.

У свою чергу лідер Нацкорпусу Андрій Білецький повідомив, що Погуляйко був ініціатором масштабного зіткнення з поліцією активістів протесту проти відведення українських військ із Золотого на Луганщині, а також особисто написав заяву до штабу ООС, поліції та СБУ з вимогою розібратися з "незаконними бандформуваннями", як він називав ветеранів АТО і небайдужих, що протестували відносно розведення військ у Золотому. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook