На Волині проведуть фізкультурно-оздоровчий фестиваль для учасників АТО/ООС, осіб з інвілідністю внаслідок війни "Рух для здоров’я". Повідомляє організатор заходу "Спілка воїнів АТО Волині".

Читайте також: На вокзалі у Луцьку хворій матері загиблого Героя три дні не хотіли продавати пільговий квиток і принижували

Захід відбудеться 6 жовтня в КРЦ "ADRENALIN CITY" у місті Луцьк (вул. Карбишева, 1).

Реєстрація учасників фестивалю та прийом заявок здійснюється з 10:30 до 11:30 год. Початок змагань о 12:00 год. Тривалість змагань 1,5-2 години.

Обласний фізкультурно-оздоровчий фестиваль "Рух для здоров’я" серед учасників бойових дій проводиться з метою подальшого розвитку та популяризації фізичної культури та спорту, активного способу життя, покращення фізкультурно-оздоровчої, реабілітаційної і спортивної роботи серед учасників бойових дій.

 

У фестивалі беруть участь військовослужбовці та ветерани АТО/ООС, а також учасники, які отримали травми, поранення, контузії, захворювання, інвалідність під час або внаслідок виконання службових обов’язків щодо захисту територіальної цілісності України з міст і районів, об’єднаних територіальних громад, установ і організацій, громадських організацій області.

Учасники змагаються у двох категоріях:

- перша категорія – учасники бойових дій;

- друга категорія – учасники бойових дій, які мають інвалідність.

Загальне керівництво з організації та проведення фестивалю здійснює Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт" та Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" спільно з Громадською спілкою "Спілка воїнів АТО Волині".

Читайте також: У місті на Волині атовці закликають приєднатися до блокування російських вагонів

Безпосереднє проведення фестивалю покладається на суддівську колегію, затверджену Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт".

Змагання фестивалю складаються з таких видів програми (кожен учасник повинен пройти дані спортивні дисципліни): баскетбол, боулінг, веслування на тренажері, дартс, стрільба з лука, стрільба з пневматичної гвинтівки, спортивна естафета, спортивна вікторина.

Учасники змагань беруть участь у всіх видах програми та стартують одночасно. Порядок виконання спортивної програми учасники обирають самостійно. Загальний час на виконання програми – 90 хвилин. Переможець змагань визначається за найбільшою сумою набраних балів згідно таблиці нарахування балів.

Читайте також: Б'ють кийками та заламують: поліція силою розганяє активістів та АТОвців, які блокують російське вугілля (фото, відео)

Заявочні листи встановленого зразку, завірені лікарем, медичною установою та організацією, яка направляє учасників на змагання, подаються в суддівську колегію в день приїзду учасників на змагання.

На кожного учасника фестивалю необхідно мати підтверджуючі документи – паспорт, пенсійне посвідчення (за наявності) та довідку про присвоєння ідентифікаційного номера.

Попередні заявки на участь у змаганнях подаються до 04 жовтня 2019 року:

- Волинський регіональний центр з фізичної культури і спорту інвалідів "Інваспорт", м. Луцьк, вул. Привокзальна, 13А. Телефон: (0332) 77-05-90, електронна адреса – [email protected];

- Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх", телефон – (0332) 78-03-75, електронна адреса – [email protected]. Контактна особа – Ковальчук Альона Олегівна, телефон мобільний – +380673345364.

- Громадська спілка "Спілка воїнів АТО Волині" - 093 477 83 13 (Павло), електронна адреса – [email protected].

Не втрачай шанс, реєструйся, приєднуйся до великої ветеранської спортивної родини.

Або ж реєструйся за допомогою ГУГЛ форми: https://forms.gle/gV1EYQUkvqss9Cks7

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook