В одному із сіл Костопільського району стався курйозний випадок. У середу, 18 квітня, в лісі Костопільського району молода подружня пара вирішила поласувати шашликом з... бобра. Проте, тварина не хотіла помирати такою смертю і відбилася від своїх кривдників.

Читайте також: Волинянку ледве не загриз бобер

Як повідомляють місцеві жителі, подружжя жило дуже бідно та постійно пиячило. Того дня чоловік із дружиною вирішили відпочити на природі, адже весна на дворі, ну і поласувати смачнющим шашликом. Як без нього? Вочевидь, пара була дуже голодною, бо ж усі кошти, які у них є, вони витрачають на оковиту, а на їжу грошей не лишається, інакше як можна пояснити той факт, що чоловік, недовго думаючи, вирішив зловити живність у лісі... бобра. 

Проте, тварина, здивована діями чоловіка, просто так не здалася: захищаючи своє жииття та гідність, бобер напав на молоде подружжя та добряче їх "відгамселив". Із численими рваними ранами від укусів, чоловік потрапив прямо до лікарняного ліжка – реанімації, а жінка відмовилась від госпіталізації.

Але, щоб приховати правду і те, що ж насправді сталося у лісі, чоловік із дружиною вирішили сказати лікарям, що їх покусав собака.

Читайте також: На жінку з Волині напала скажена куниця

Отака-от історія. Перш ніж робити такі вчинки, сімейна пара буде думати, чи їхнє життя і здоров'я важливіше. Можливо тепер вони витрачатимуть більше сили і грошей на те, аби бути ситими, а не п'яними, і не будуть наражати себе на небезпеку в такий спосіб, адже не виключено, що бобер був хворий на сказ. А це може добавити серйозних проблем чоловіку та жінці.

Адже, це уже не перший випадок, коли бобри нападають на людей. Бувало й таке, що це мало летальне закінчення.

Додамо, що бобри – не такі милі, як здаються. Це тварини вагою до 40 кілограмів з гострими зубами, які не люблять, коли їх чіпають або на їх шляху виявляється перешкода.

Бобер досить швидко бігає, але на довгій дистанції шанси людини зростають. Причому тікати краще з перепонами, намагаючись заплутати його і зникнути. Видерся на дерево – теж хороший варіант. Бобер не їсть людей. Його їжа – дерева. Так що у нього не спрацює в голові сценарій "перегризти стовбур дерева, на якому сидить людина, щоб добути їжу".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter