Колишній очільник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігор Коцан став членом-кореспондентом Національної академії педагогічних наук України. 

Читайте також: Тітушки, погрози та залякування: Ігор Коцан тероризує викладачів СНУ та готує провокації

Почесне звання Ігор Коцан отримав напередодні Різдвяних свят. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Радий розповісти, що саме напередодні Різдвяних свят отримав диплом член-кореспондента НАПН України! Щиро дякую президенту НАПН України Василеві Кременю, усім шановним колегам та друзям за високу довіру!" – написав Коцан.

Урочистості з нагоди зарахування волинянина до лав членів-кореспондентів нещодавно відбулися у столиці.

"Відтепер Ваш науковий доробок нарощуватиме напрацювання Академії, а Ваш особистий авторитет примножить гордість нашої наукової установи", – написали у листі до Ігоря Коцана.

Читайте також: Прагнучи помститись, Ігор Коцан не допустив колишню дружину до роботи у вченій раді

Нагадаємо, нещодавно у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбувалися вибори ректора. В другий тур виборів вийшов перший проректор вишу Анатолій Цьось та багаторічний очільник навчального закладу Ігор Коцан, які набрали 518 та 328 голосів відповідно. Проте менше ніж за добу до голосування Ігор Коцан зняв свою кандидатуру, відтак в бюлетені буде лише прізвище Цьося та графа "не підтримую кандидата".

За 2 дні до виборів комісія з проведення виборів ректора Східноєвропейського національного університету звернулася до очільника поліції Волині Петра Шпиги з проханням забезпечити охорону під час виборчого періоду. Адже існувала загроза зовнішнього втручання, в тому числі і силового.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook